LANDEN SWAMI

Landenswami’s en -swamini’s zijn de ‘rechterhand’ van Paramahamsa Vishwananda. Hun levensmissie is het verspreiden van Guruji’s leer in de aan hun toegewezen landen. Als je spirituele vragen hebt, kun je het beste contact opnemen met je landenswami of -swamini.

SWAMI VISHWAANIRUDDHANANDA

Swami Vishwaaniruddhananda ontmoette Paramahamsa Vishwananda in 2008. Een paar maanden later verhuisde hij naar Duitsland, naar het internationale centrum van Bhakti Marga, Shree Peetha Nilaya. In 2009 werd hij als eerste Rishi van Bhakti Marga geïnitieerd. Spiritualiteit is voor hem een levende werkelijkheid. In 2016 is hij aangesteld als een van de 12 internationale Swami’s, die verantwoordelijk zijn voor het algemene beleid van de missie.

De afgelopen 9 jaar heeft Swami Vishwaaniruddhananda met Paramahamsa Vishwananda de wereld rondgereisd om zijn wereldwijde missie te ondersteunen. Swami is verantwoordelijk voor het toezicht op de landen: Oostenrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Portugal. Het is zijn taak om het spirituele welzijn van de devotees en volgelingen te bevorderen. 

 

Geïnitieerd: juni 2016

Betrokken bij de missie sinds: 2008

Verantwoordelijk voor: Nederland, Oostenrijk, Portugal, Italië, Duitsland

Woonplaats: Shree Peetha Nilaya, Springen, Duitsland

Talen: Engels, Italiaans, Duits

X