DARSHAN NEDERLAND

ZATERDAG 19 NOVEMBER

Op zaterdag 19 november kun je in Boven Leeuwen (nabij Tiel) een persoonlijke ontmoeting met Paramahamsa Vishwananda hebben en zo onbaatzuchtige Liefde ervaren en een zegen via Zijn darshan ontvangen.

On saturday 19th November there is a darshan with Paramahamsa Vishwananda in Boven Leeuwen, the Netherlands (next to Tiel). Darshan means ‘divine sight’. To see and be seen by a God-realised Master is a very rare and precious opportunity. Paramahamsa Vishwananda’s eye-to-eye darshan will give you a uniquely personal blessing and shower you with Divine Love. Come look into His eyes.

“Als je voor darshan komt en ik op dat moment naar je ziel kijk, dan zie ik jouw Zelf, je Ware Zelf. En wat ik zie is je innerlijke schoonheid. Dat is wat ik wil dat jij ziet en dat is wat ik wil dat jij verwerkelijkt.”

Paramahamsa Vishwananda

DARSHAN IN NEDERLAND

ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022

Het adres/the adress:

Deze darshan wordt gehouden in: Kulturhus d’n Dulper

Pastoor Schoenmakersstraat 5, 6657 CB Boven Leeuwen

Registreer je hier/registerform

Wil je de missie van Paramahamsa Vishwananda ondersteunen, deel dan je sympathie en je enthousiasme. Help ons samen te groeien.

DARSHAN

Darshan betekent ‘goddelijke zicht’: de ervaring van het zien van en gezien worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig verwerkelijkte Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen.

Door Zijn darshan kun je onvoorwaardelijke liefde ervaren. Een darshan biedt ons de mogelijkheid ons innerlijke licht en verborgen mogelijkheden in onszelf opnieuw tot uitdrukking te brengen.

Na Paramahamsa Vishwananda ontmoet te hebben en zijn darshan te hebben ontvangen, merkten veel mensen dat deze ontmoeting een positieve invloed op hun leven heeft.

 

 

HET PROGRAMMA

Tijdens de darshan wordt spirituele muziek, bhajans en kirtan, gespeeld. Er zullen persoonlijke ervaringen worden gedeeld en korte toespraken worden gehouden. Je kunt meer uitleg krijgen over de meditatietechnieken die Bhakti Marga, de stichting van Paramahamsa Vishwananda, aanbiedt. Er staat ook een OM Chanting op het programma. Boeken van en over Paramahamsa Vishwananda zijn te koop in de shop.

En natuurlijk zijn er ook heerlijke vegan maaltijden en snacks verkrijgbaar in het restaurant en zijn kinderen welkom (er is een opvang voor geregeld).

UIT JE DANKBAARHEID

Darshan van een Godsverwerkelijkte Meester is een onbetaalbaar geschenk. Als je je dankbaar voelt voor de zegen die je hebt ontvangen en ons wilt helpen deze ervaringen verder te verspreiden in de wereld, doneer dan alsjeblieft. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Wil je de missie van Paramahamsa Vishwananda ondersteunen, deel dan je sympathie en je enthousiasme. Help ons samen te groeien door een donatie te doen.

Wil je helpen om de darshan mogelijk te maken, dan kun je dat op twee manieren doen:

  • doneren via

    NL28 INGB 0008 2815 70

  • seva doen op de dag zelf, meld je hiervoor aan in het registratieformulier van de darshan

 

MEER:

u

Wat is het doel van een darshan?

Paramahamsa Vishwananda zegt vaak dat Hij het stof en vuil van de spiegel van je ziel afveegt, zodat je het licht van God steeds beter kunt weerspiegelen.

u

Wat moet ik tijdens de darshan doen?

Eigenlijk hoef je tijdens de darshan niets te doen, behalve genieten van het moment. Het is een moment om je onder te dompelen in de ervaring zelf.

u

Wat ontvang ik tijdens een darshan?

Elk persoon ontvangt iets anders, speciaal ontworpen voor die persoon. Voor sommigen is het een zegening, voor anderen een transformatie, voor weer anderen een heling. Maar…, bovenal wordt er Liefde gedeeld.

u

Hoe moet ik me kleden?

Als naar een darshan gaat is het je te realiseren dat je het Goddelijke gaat ontmoeten, dus kleed je alsjeblieft netjes en gepast (geen laag uitgesneden kleding) en bedek je schouders.

u

Wat ga ik ervaren?

Elke darshan is een nieuwe ervaring. Iedereen zal op dat moment een unieke ervaring hebben. Of je nu iets diep vanbinnen voelt, of helemaal niets. Er wordt iets diep vanbinnen aangeraakt, of je je dat nu realiseert of niet.

u

Wie mag een darshan bijwonen?

Darshans zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen beperkingen. Iedereen is welkom, ongeacht geloof of traditie. Er zijn geen kosten verbonden aan het ontvangen van de zegen, maar donaties zijn altijd welkom.

X