OM Chanting in het Zonnelichtcentrum Tilburg

Bhakti Marga nederland
Lancierstraat 90G
5017 CT Tilburg · View Map
DasAvatar Das
gratis, donatie gewenst

Description

In het Zonnelichtcentrum in Tilburg wordt OM Chanting gehouden.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen. OM Chanting-cirkels zijn een onbetaalbaar geschenk aan de mensheid.

Bhakti Marga biedt diverse meditatie en yoga-technieken aan, zoals Atma Kriya Yoga en Babaji Surya Namaskar.

ERVAAR DE KRACHT VAN OM

Versterk het welzijn

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren.

Transformeer negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Zuiver de omgeving

De resonerende golven die in de cirkel worden gecreëerd en verspreiden zich in een straal van 2-kilometer en scheppen een harmonieuze, vredevolle omgeving en eenheid tussen mens en natuur. Het OM blijft na het chanten in de lichamen van de deelnemers resoneren, waardoor zij de goede trilling met zich mee blijven dragen en delen met anderen.

OM is de universele klank van de schepping. Het is de hoogste en zuiverste ‘trilling’ die er bestaat. Rishi’s uit aloude tijden vervolmaakten het OM Chanten en gebruikten het voor ‘healing’. Deze, in vergetelheid geraakte groepstechniek, is door Paramahamsa Vishwananda en Mahavatar Babaji teruggebracht om Moeder Aarde en de mensheid in deze tijd van grote nood te ondersteunen.

OM CHANTING STAAT OPEN VOOR IEDEREEN

  • Het is niet nodig dat je er van te voren ervaring mee hebt.
  • Om Chanting is niet op een bepaald geloof gebaseerd; mensen vanuit alle geloven worden verwelkomd en ook personen die niet in spiritualiteit geïnteresseerd zijn, zijn welkom.
  • De enige voorwaarde is dat je in staat moet zijn om te zitten (op de vloer, of op een stoel) en gedurende 45 minuten (in jouw eigen tempo en ademruimte) voortdurend OM chant.
  • Kinderen mogen op de schoot van hun ouders zitten, zolang zij anderen maar niet storen.
  • Deze methode wordt niet aangeraden aan mensen die psychisch ziek zijn (geweest), of onder invloed van alchohol, of drugs zijn.
  • In elke cirkel is een doosje aanwezig. Je wordt uitgenodigd de namen van mensen die extra ‘healing’ nodig hebben hierin te doen, als verzoek om extra ondersteuning voor hun helingsproces.
  • Het is belangrijk OM Chanting alleen samen met een gezegende organisator te beoefenen. Alleen zij kunnen een groep leiden en een beroep doen op de Meesters om te helpen de negativiteit te transformeren die tijdens de beoefening vrijkomt.
  • Kom op tijd, want tijdens het chanten treed je niet binnen of verlaat je de cirkel niet. We beginnen om 20.00 uur.