OM Chanting Zonnelicht

Bhakti Marga nederland
Lancierstraat 90G
5017 CT Tilburg · View Map
Kees en Evelyn Reijnen
gratis, op donatie basis
OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd.

Description

LET OP 7 AUGUSTUS ZAL DE OM CHANTING IN DE POSTSTRAAT 23, TILBURG GEHOUDEN WORDEN!

In het Zonnelichtcentrum in Tilburg wordt OM Chanting gehouden. Meer informatie of je opgeven bij Kees Reijnen of DasAvatar Das (0624745777) of omc@bhaktimarga.nl 

LET OP 7 AUGUSTUS ZAL DE OM CHANTING IN DE POSTSTRAAT 23, TILBURG PLAATSVINDEN! De andere keren weer in het Zonnelicht, dit vanwege de zomervakantietijd.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen. OM Chanting-cirkels zijn een onbetaalbaar geschenk aan de mensheid.

Bhakti Marga biedt diverse meditatie en yoga-technieken aan, zoals Atma Kriya Yoga en Babaji Surya Namaskar.

Na de OM Chanting kun je blijven om mantra’s te zingen onder begeleiding van Padapanduranga Dasi.

OM is de universele klank van de schepping, de hoogste en zuiverste trilling die er bestaat. OM Chanting is gratis. OM Chanting zet de transformerende kracht van de klank OM in, waarmee het zelfhelende vermogen van de deelnemers wordt geactiveerd en het zuivert de omgeving in een straal van 2 kilometer.

OM Chanting

  • Transformeert negativiteit in positiviteit
  • Ondersteunt het emotionele, mentale en fysieke welzijn
  • Brengt meer liefde, plezier en vrede in de wereld

Vind andere OM Chanting Cirkels in Nederland

De OM-trilling is vredevol en als je vrede in de wereld wilt, zullen we haar moeten verspreiden, dus help haar groeien!

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Is OM Chanting voor mij geschikt?

  • Het is niet nodig dat je er van te voren ervaring mee hebt.
  • Om Chanting is niet op een bepaald geloof gebaseerd; mensen vanuit alle geloven worden verwelkomd en ook personen die niet in spiritualiteit geïnteresseerd zijn, zijn welkom.
  • De enige voorwaarde is dat je in staat moet zijn om te zitten (op de vloer, of op een stoel) en gedurende 45 minuten (in jouw eigen tempo en ademruimte) voortdurend OM chant.
  • Kinderen mogen op de schoot van hun ouders zitten, zolang zij anderen maar niet storen.
  • Deze methode wordt niet aangeraden aan mensen die psychisch ziek zijn (geweest), of onder invloed van alchohol, of drugs zijn.
  •   In elke cirkel is een doosje aanwezig. Je wordt uitgenodigd de namen van mensen die extra ‘healing’ nodig hebben hierin te doen, als verzoek om extra ondersteuning voor hun helingsproces.
  • Het is belangrijk OM Chanting alleen samen met een gezegende organisator te beoefenen. Alleen zij kunnen een groep leiden en een beroep doen op de Meesters om te helpen de negativiteit te transformeren die tijdens de beoefening vrijkomt.

Kom s.v.p. op tijd

Om de energetische integriteit van de cirkel te behouden, vragen we laatkomers om buiten de cirkel plaats te nemen. Het beste is het om je op te stellen in de cirkels, zoals bedoeld, maar buiten de cirkel kunnen mensen er ook baat bij hebben. Probeer daarom op tijd te komen, bij voorkeur iets eerder dan de aangegeven tijd. Mocht je weten dat je iets later komt, laat dit dan aan de organisator weten. Hij of zij kan dan bekijken of er op jou gewacht kan worden.

Event Poster

Event Poster