Seva en inspiratie weekend Luttelgeest

Bhakti Marga Nederland
kerkstraat 2
8315AD Luttelgeest · View Map
Madhuri Dasi
gratis, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De bijdrage kan ook een bijdrage aan de lunch of het diner zijn.
Seva en inspiratie weekend met: seva ervaren in de praktijk, OM Chanting, kirtan (zang), inspirerende films en jappa wandeling in de natuur

Description

Je bent hartelijk uitgenodigd in april deel te nemen aan één of meer Seva & Inspiratie dagen in het Nieuwe Bhakti Marga Centrum.

Paramahamsa Vishwananda, een verlicht spiritueel Meester, heeft Bhakti Marga opgericht. Bhakti Marga staat voor een weg van Liefde en toewijding, een reis van het denken naar het hart, waar we ware Liefde en ons Goddelijke Zelf ontmoeten.

Activiteiten zijn: kirtan, Seva, zoals voorbereiden schilderen / tuinactiviteit / schoonmaak / koken.Seva betekent ‘onbaatzuchtige dienstbaarheid’. Het is een manier om ons hart te openen en bhakti of liefdevolle devotie in onszelf te ontwikkelen. Wanneer Seva vanuit het hart wordt gedaan, verandert de focus van wederkerigheid naar het plezier om te geven vanuit het hart. Bij onbaatzuchtige dienstverlening verdwijnen verwachtingen en wat overblijft is Liefde.

Hoe kun je handelen zonder ego? Laten we zeggen dat je iets voor iemand doet. Hoe kun je dit doen zonder dat trots opkomt? Innerlijke vreugde zal ontstaan wanneer het Godsbewustzijn in alles wat je doet er is;Trots zal dan niet opkomen.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

 

Programma:
vrijdag: 09.00 – 17.00 uur seva/ lunch / etc. 19.00 – bhajans (zang) / inspirerende film
zaterdag: 09.00 17.00 seva / lunch / etc. 19.00 – OM Chanting bhajans (zang) / inspirerende film
zondag: 09.00 – 12.00 uur seva /lunch / etc. 13.00 – 17.00 uur inspiratie /jappa wandeling in de natuur
Je kunt per dag (deel) komen.
Overnachting in overleg (via gmail).

Opgeven via:
brigittevandenberg63@gmail.com

Event Poster

Event Poster