MAHAVATAR BABAJI IS DE GURU VAN ALLE GURUS OP DE AARDE, DE LERAAR VAN DE LERAREN. HIJ IS ZEER SEREEN EN ZACHTAARDIG; VOORAL ZEER, ZEER BESCHEIDEN EN VOL LIEFDE.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Onsterfelijke Yogi

Mahavatar Babaji is een grote, Onsterfelijke Yogi uit de Himalaya’s. Hij manifesteerde Zichzelf 5.000 jaar geleden. Hij is niemand anders dan Sri Krishna Zelf. Mahavatar Babaji leert ons altijd één ding: Zoals Hij Het Goddelijke heeft gerealiseerd, kunnen wij dit ook doen.

Babaji’s ware Natuur is ongeëvenaard. Voorbij tijd en ruimte zegent Hij de mensheid voortdurend met golven van Vrede en Liefde. Ook staat Hij andere Gurus bij in het uitvoeren van Hun werk. Hij heeft een enorme invloed in het veld van spiritualiteit.  Vanuit Zijn oneindige bescheidenheid heeft Mahavatar Babaji ervoor gekozen geen publiek figuur te zijn. In plaats hiervan geeft Hij er de voorkeur aan dat Zijn discipelen in de wereld bekend worden.

Mahavatar Babaji, Bhakti Marga

Vader van Kriya Yoga

Door de eeuwen heeft Mahavatar Babaji de wereld verschillende Kriya Yoga technieken en inzichten aangereikt, alle passende in die tijd. Via Paramahamsa Vishwananda heeft Hij voor dit tijdperk Atma Kriya Yoga geschonken om de mensen te ondersteunen en hen te helpen Onvoorwaardelijke Liefde te ontwikkelen en Het Goddelijke in zichzelf te realiseren. Hij heeft beloofd, als je Atma Kriya Yoga leert beoefenen, dat Hij altijd bij jou zal zijn, jou zal leiden, jou zal zegenen en jou zal liefhebben. Mahavatar Babaji is via de weg van meditatie altijd bereikbaar voor oprechte zoekers die waarlijk naar Hem verlangen. Blog van Babaji.

Eenheid met het Goddelijke 

Een serie Epistels, of brieven, geschreven via een Goddelijke overdracht die de onsterfelijke Jagadguru Mahavatar Babaji omschrijft als: ‘hart tot hart’ en ‘mind tot mind’ communicatie. Babaji vertelde de vereerde Indiase Heilige Lahiri Mahasaya: “Als men eenheid met de mensheid voelt, worden alle breinen zendstations, waarmee Hij naar believen kan werken.” Via Zijn discipel laat Hij weten dat het doel van Zijn Epistels is om in heldere, eenvoudige en moderne taal over een ongecompliceerd, verlicht, spiritueel pad te communiceren. Babaji’s Epistels brengen Zijn boodschap met onmeetbare Liefde en grote helderheid. Hij geeft in vier verschillende meditaties, die in potentie bewustzijns veranderend zijn, de mogelijkheid samen met Hem te mediteren. Babaji schijnt het licht op een pad naar transformatie en afstemming op het Goddelijke, waarvan Hij ons verzekert dat dit voor iedereen mogelijk is.

De Nederlandse vertaling van ‘Unity with the Divine’ of ‘Eenheid met het Goddelijke’ is via info@bhaktimarga.nl te verkrijgen.