Er is sinds kort een video over OM Chanting met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Wil je meer weten over OM Chanting? Deze video geeft in het kort uitleg over deze krachtige vorm van groepsmeditatie. Deel het met jouw vrienden!

omc-logo_text_0

OM Chanting is een aloude groepstechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van de transformerende kracht van het OM. Het zelfhelende vermogen van de deelnemers wordt hierdoor geactiveerd. OM Chanting transformeert negativiteit in positieve energie. Het helpt bij het zuiveren van de omgeving en ondersteunt ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Het project ‘Steden van Licht’ bestaat uit meer dan 1500 groepen die de positiviteit van het OM over de hele wereld verspreiden.

In Nederland wordt in verschillende plaatsen OM Chanting beoefend. Het moet worden begeleid door een organisator die door Bhakti Marga is gecertificeerd. Wil je meedoen, zelf een organisator worden of meer weten, neem dan contact op met de OM Chanting-coördinator van Nederland via netherlands@omchanting.org

Wil je meer weten over OM Chanting, klik dan HIER.

Wanneer de Nederlandse ondertiteling niet verschijnt, klik dan op het wieltje ‘instellingen’ rechts onder in het beeld, ga naar ‘ondertiteling en kies  ‘Nederlands’.