Seva aanmeldformulier voor het Bhakti Marga Festival 28 januari 2024

Ons hart opent zich door belangeloos te dienen

Binnen Bhakti Marga is Seva (onbaatzuchtige dienstverlening) belangrijk. Bij de organisatie van het Festival kunnen we je hulp goed gebruiken. Zie onderstaande seva lijst. Heb je nog vragen, neem contact op met Virakti Dasi (via Telegram): @ViraktiDasi
Naam(Required)
Spirituele naam (indien van toepassing)
Het gebruik van spirituele namen bevordert de onderlinge communicatie tijdens het Festival, omdat wij elkaar op deze wijze kennen.
Nationaliteit
Dit is noodzakelijk om met de seva-coördinator informatie te kunnen uitwisselen.
Ik spreek de volgende talen
Ik kan seva doen op
Inzetbaarheid
Ik ben overal inzetbaar
Seva taken (wij houden rekenen met uw wensen, maar kunnen geen garanties geven)
Toestemming gebruik spirituele naam
Als ik mijn spirituele naam invoer, ben ik me ervan bewust dat deze informatie betrekking heeft op mijn religieuze en/of filosofische overtuigingen overeenkomstig art. 9 (1) AVG. Ik ga er uitdrukkelijk mee akkoord dat stichting Bhakti Marga Nederland en Stichting Bhakti Marga België mijn spirituele naam mogen gebruiken wanneer zij contact met mij opnemen. Ik geef mijn spirituele naam op ten behoeve van de registratie. Ik weet dat ik de toestemming voor het gebruik van mijn spirituele naam op elk moment kan intrekken. Ik kan mijn herroepingsrecht jegens stichting Bhakti Marga Nederland en stichting Bhakti Marga België uitoefenen door een e-mail te versturen naar info@bhaktimarga.nl en/of naar info@bhaktimarga.be.

Sectie-einde