DARSHAN NL/BE in NEDERLAND

ZONDAG 28 JANUARI 2024

ERVAAR ZELF EEN DARSHAN.
EEN ZEGEN VAN GODDELIJKE LIEFDE

We nodigen je van harte uit om zelf een Persoonlijke Zegening van Spiritueel Meester Paramahamsa Sri Swami Vishwananda te ervaren in Nederland!

God is Universeel en in Hem zijn we allemaal verbonden. Paramamhamsa Sri Swami Vishwananda kent deze volheid van Goddelijkeheid in Zichzelf en daardoor verbindt Hij zich met jou om de sluimerende liefde in jou wakker te maken. De darshan krijgen van een volledig gerealiseerde Meester is een zeldzame, speciale en unieke persoonlijke ervaring.

Wanneer: Zondag 28 jauari 2024, 15.00 uur (de deur gaat open om 13 uur)

Waar: Event Plaza, Lange Kleiweg 86, 2288 GR Rijswijk (vlakbij Den Haag – Nederland)

EXPERIENCE DARSHAN:

A BLESSING OF DIVINE LOVE

You’re invited to a special In-Person Darshan with world renowned spiritual teacher Paramahamsa Sri Swami Vishwananda in The Netherlands!

God is universal and we are all connected in Him. Paramahamsa Vishwananda knows this fullness of divinity within Himself and through it he connects with you to awaken the love dormant inside of you. To have the darshan of a fully-realised Master is a rare, special and incredibly personal experience.

WHEN: Sunday 28 Januari 2024, 3pm (Doors open at 1pm)

WHERE: Event Plaza, Lange Kleiweg 86, 2288 GR Rijswijk (nearby The Hague – The Netherlands)

 

“Als je voor darshan komt en ik op dat moment naar je ziel kijk, dan zie ik jouw Zelf, je Ware Zelf. En wat ik zie is je innerlijke schoonheid. Dat is wat ik wil dat jij ziet en dat is wat ik wil dat jij verwerkelijkt.”
Paramahamsa Vishwananda

DARSHAN voor NL en BE IN Nederland

ZONDAG 28 JANUARI 2024

Het adres/the adress:

Deze darshan wordt gehouden in: Event Plaza

Lange Kleiweg 86 – 2288 GR
Rijswijk (Plaspoelpolder)
015-2122415

Event Plaza
Wil je de missie van Paramahamsa Vishwananda ondersteunen, deel dan je sympathie en je enthousiasme. Help ons samen te groeien door een donatie te doen.

DARSHAN

Darshan betekent ‘goddelijke zicht’: de ervaring van het zien van en gezien worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig verwerkelijkte Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen.

Door Zijn darshan kun je onvoorwaardelijke liefde ervaren. Een darshan biedt ons de mogelijkheid ons innerlijke licht en verborgen mogelijkheden in onszelf opnieuw tot uitdrukking te brengen.

Na Paramahamsa Vishwananda ontmoet te hebben en zijn darshan te hebben ontvangen, merkten veel mensen dat deze ontmoeting een positieve invloed op hun leven heeft.

 

 

HET PROGRAMMA

Tijdens de darshan wordt spirituele muziek, bhajans en kirtan, gespeeld. Er zullen persoonlijke ervaringen worden gedeeld en korte toespraken worden gehouden. Je kunt meer uitleg krijgen over de meditatietechnieken die Bhakti Marga, de stichting van Paramahamsa Vishwananda, aanbiedt. Er staat ook een OM Chanting op het programma. Boeken van en over Paramahamsa Vishwananda zijn te koop in de shop.

En natuurlijk zijn er ook heerlijke vegan maaltijden en snacks verkrijgbaar in het restaurant en zijn kinderen welkom (er is een opvang voor geregeld).

UIT JE DANKBAARHEID

Darshan van een Godsverwerkelijkte Meester is een onbetaalbaar geschenk. Als je je dankbaar voelt voor de zegen die je hebt ontvangen en ons wilt helpen deze ervaringen verder te verspreiden in de wereld, doneer dan alsjeblieft. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Wil je de missie van Paramahamsa Vishwananda ondersteunen, deel dan je sympathie en je enthousiasme. Help ons samen te groeien door een donatie te doen.

Wil je helpen om de darshan mogelijk te maken, dan kun je dat op twee manieren doen:

 • doneren via

  NL28 INGB 0008 2815 70

  Je kunt ook Doneren via deze link

 • seva doen op de dag zelf, meld je hiervoor aan in het registratieformulier van de darshan

 

MEER:

u

Wat is het doel van een darshan?

Paramahamsa Vishwananda zegt vaak dat Hij het stof en vuil van de spiegel van je ziel afveegt, zodat je het licht van God steeds beter kunt weerspiegelen.
u

Wat moet ik tijdens de darshan doen?

Eigenlijk hoef je tijdens de darshan niets te doen, behalve genieten van het moment. Het is een moment om je onder te dompelen in de ervaring zelf.
u

Wat ontvang ik tijdens een darshan?

Elk persoon ontvangt iets anders, speciaal ontworpen voor die persoon. Voor sommigen is het een zegening, voor anderen een transformatie, voor weer anderen een heling. Maar…, bovenal wordt er Liefde gedeeld.
u

Hoe moet ik me kleden?

Als naar een darshan gaat is het je te realiseren dat je het Goddelijke gaat ontmoeten, dus kleed je alsjeblieft netjes en gepast (geen laag uitgesneden kleding) en bedek je schouders.
u

Wat ga ik ervaren?

Elke darshan is een nieuwe ervaring. Iedereen zal op dat moment een unieke ervaring hebben. Of je nu iets diep vanbinnen voelt, of helemaal niets. Er wordt iets diep vanbinnen aangeraakt, of je je dat nu realiseert of niet.
u

Wie mag een darshan bijwonen?

Darshans zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen beperkingen. Iedereen is welkom, ongeacht geloof of traditie. Er zijn geen kosten verbonden aan het ontvangen van de zegen, maar donaties zijn altijd welkom.

Hieronder het registratieformulier voor de darshan op 28-01-2024

 • Geef hieronder het tijdsblok aan wanneer je komt
 • Indien ja, vul hieronder het aantal kinderen in (other)
 • Indien ja vul onderstaand formulier in:
 • Bhakti Marga Nederland respecteert je privacy. We willen dat je precies weet hoe we je privacy beschermen. Om de bescherming van je gegevens veilig te stellen, gebruiken we een privacy beleid. Je kunt de inhoud lezen door op Privacybeleid (zie hierboven) te klikken. De beheerder van je persoonlijke gegevens is Stichting Bhakti Marga Nederland, ingeschreven bij de KvK onder nummer 58876065 De verwerking door Bhakti Marga Nederland van je persoonlijke gegevens in het registratieformulier is noodzakelijk om het registratieproces voor het darshan-evenement in goede banen te leiden en je te informeren.
  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens die ik in het registratieformulier heb ingevuld om mij na de darshan eenmalig te informeren. Bhakti Marga Nederland gebruikt hierbij het e-mailadres dat ik voor de inschrijving heb aangereikt. Ik begrijp dat ik op elk moment mijn toestemming voor het verstrekken van deze informatie kan intrekken door een bericht te sturen aan info@bhaktimarga.nl
  Ik ga ermee akkoord dat tijdens de darshan op 19 november 2022 Bhakti Marga foto's en filmopnames van deelnemers maakt. Ik begrijp dat ik mogelijk in beeld kom en dat er publicatie plaatsvindt via Bhakti Marga livestream, Bhakti Marga Facebook, Bhakti Marga Instagram, Bhakti Marga YouTube geschiedt. Ik begrijp dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken voor verdere publicatie (na de darshan) door een bericht aan info@bhaktimarga. nl te sturen.
  Ik ga ermee akkoord dat Bhakti Marga Nederland in de correspondentie met mij, mijn spirituele naam gebruikt. Ik begrijp dat ik op elk moment mijn toestemming voor publicatie van mijn spirituele naam kan intrekken door een bericht te sturen aan info@bhaktimarga.nl
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.