ERVARINGEN

 

Darshan in Nederland 2024 

***

Jai Guru Dev, bedankt voor het organiseren. Ik heb enorm genoten en voel me gezegend

***

Het was een gezegende mooie dag, waar ik ook nog een darshan mocht ontvangen. Prachtig gevoel ❤️en heel vredig. Mijn dank gaat uit naar Bhakti Marga🙏🏾 dat ik spiritueel in contact kon komen met Guruji. Radhe Radhe📿🙏🏾

***

What a nice opportunity to quickly go to Netherland for Darshan.

To interact with the devotees, to help, and at the end to stand in front of Him and get Darshan.

Thank you Holland for welcoming us so nicely and thank you Guruji for making everything happen so nicely.

***

Het was een mooie dag.

***

Voor het eerst kreeg ik een PERSONAL BLESSING van Guruji. Ik vond het een FANTASTISCHE ervaring!🙏🙏🙏 Wat ben ik blij en gezegend zoiets bijzonders meegemaakt  te hebben tijdens het Free Festival in Event Plaza in Den Haag! Bhakti Marga had het PERFECT georganiseerd! Wat een GIGA klus om zo’n grote happening te regelen. Jullie allen hebben KEIHARD gewerkt. Mijn complimenten en ga zo door! ❤️❤️

***

Was geweldige ervaring weer. Guruji komst was amazing. Hard gewerkt iedereen beide landen, gaf zoveel voldoening en liefde om dit te mogen doen voor onze Guruji. Only by His GRACE ♥️

***

Jai Gurudev, ik kom net van Dharsan. Ik wil wel even mijn complimenten uiten voor iedereen, die deze dag mogelijk heeft gemaakt 🙏🧘‍♀️📿🍰🥯🫂❤️

***

Prachtig was het….mooie dag❤️💯

***

Bharat Kings:

Gisteren was werkelijk magisch! De Darshan van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, georganiseerd door Bhakti Marga, was adembenemend. Met dankbaarheid plaatsten we ons prachtige Radha Krishna-beeld en Indiase olifanten bij het podium. De hele ruimte was doordrenkt met bhakti en de sfeer vol positiviteit. Het voelde als een betoverende samenkomst van pure spirituele zaligheid. Dank aan Bhakti Marga Nederland voor de samenwerking en het vlekkeloos organiseren van deze onvergetelijke dag. 🌟

***

Heel mooie ervaring gehad, liefdevolle darshan ❤️💐

***

Het was een mooie fantastische  ervaring. Nog nooit zoiets meegemaakt.  Ik zal proberen vaker een bijeenkomst bij te wonen.

***

Loved being together. Wonderful to meet Swami🙏 and kirtan was super. My thanks are great and I look forward to your next Festival🎉🎉🎉❤️🙏

***

 

ERVARINGEN

 

Darshan in Nederland 2022 

 

 

***

Prachtig! Met veel energie het pand verlaten. 💛🙏

***

“Via een vriendin die al een tijdje geïnteresseerd was, kwamen we in aanraking met Paramahamsa Sri Swami Vishwananda. Na de vele mooie verhalen en bijeenkomsten, besloten we als gezin naar de Ashram in Springen te gaan voor een Darshan. Bij aankomst op het terrein voelde het als thuis, de mensen daar waren heel aardig en we werden er helemaal wegwijs gemaakt als nieuwkomers. De Darshan zelf was een emotionele ervaring. Ik heb nog nooit zoveel liefde gezien als in de ogen van Guruji, Hij kijkt recht in je ziel. Het was een hele bijzondere ervaring en sinds die eerste Darshan is er veel gebeurd en zijn er mooie veranderingen in ons leven gekomen. Wij zijn gegroeid als gezin maar ook elk van ons individueel.”

***

​“Het was erg geweldig, top!”

***

“Op 19 november 2022 ben ik aanwezig geweest bij de Darshan van Guruji, Paramahamsa Sri Swami Vishwananda. Ik volg zelf geen religie, maar ik moet eerlijk zeggen dat zo’n dag wel impact maakt. Guruji heeft een heel mooie uitstraling en de verhalen die hij deelt spreken mij erg aan. Het zijn erg wijze lessen en iedereen kan deze volgen, of je nu gelovig bent of niet. En het mooie is, iedereen is erg vriendelijk naar elkaar toe, wat wel erg prettig is in deze tijd. keer ben Ik ben weer bij!”

***

“Wij hebben enorm genoten en zijn diep geraakt en onder de indruk. Er gebeurde zoveel op dat moment in mij. Hier zijn geen woorden voor. Diepe dankbaarheid.”

***

“Wat was het fijn, bijzonder, indrukwekkend om Swami Paramahamsa Vishwananda te ontmoeten.”

***

“Ik heb fybromyalgie, waardoor ik niet langer dan 10 minuten kon lopen en heb 2 soorten migraine; de klassieke en sinds 5 à 6 jaar evenwicht-migraine. Beide klachten hadden ik in een brief opgeschreven en aan Guruji laten zien. Na de darshan kan ik langer lopen en heb ik tot nu toe geen zware migraineaanval gehad. Wel gewoon hoofdpijn, maar dat gaat over als ik paracetamol neem.”

***

“Darshan door Paramahamsa Sri Swami Vishwananda in Nederland. Drie zegeningen op één avond door Hem. Het was prachtig! With love the world = 1 🫶🏽 Dank aan Bhakti Marga Nederland voor de organisatie van deze inspirerende dag en voor de warme en vriendelijke gastvrijheid. 🙏🏽😇 Last but not least: Geniet 3 weken later nog steeds van de prachtige rozen 🌹. 🙏🏽”

***

“Het was een prachtige dag vol liefde. Alles klopt!”

***

“In het begin weet je niet wat je kunt verwachten. Persoonlijk vond ik de sfeer en de energie van alle aanwezigen erg mooi. Ik voelde ook een diepe verbinding in mezelf. Ben zelf heel blij dat ik aanwezig kon zijn bij de darshan. Alles was zo goed en mooi georganiseerd met hele mooie bhajans.”

***

“Ik was heel blij dat ik de darshan kon meemaken.”

***

“Het was een mooie ervaring om de Darshan te mogen beleven. Het is een aanvulling op het spirituele pad dat ik al bewandel om de Universele Liefde en het Licht te verspreiden in de samenleving.
Het oogcontact met de SWAMI was een mooie ervaring. Een gevoel van in contact te zijn met het Hoogste Macht. Het had ook zo mogen zijn dat ik zelfs met Hem mocht praten. Dit voelde ook als communiceren met de Hoogste Macht. Aan het einde van het gesprek ging ik automatisch neerbuigen en zijn voeten raken om de zegen in ontvangst te nemen, zoals ik ook gewend ben van de rituelen thuis bij mijn Poeja sthaan (altaar red.). Bijzonder was ook om te zien dat alle bevolkingsgroepen meededen, dit gaf een gevoel van saamhorigheid. Een gevoel van eenheid en dat wij allen onze kracht en energie en licht uit dezelfde bron HET UNIVERSUM halen. Het was een goede sfeer met Zang en Zegen. Bedankt Bhakti Marga Nederland voor jullie inzet en organisatie.
👍🙏🏼❤ OHM NAMOH BHAGAWATE WASU DEWAJE. 🙏🏼🙏🏼”

***

“Het was een bijzondere ervaring. Mooi om mee te maken.”

***

“De darshan was voor mij een liefdevolle ontmoeting van mijn Ziel met Swami Vishwananda. Ik voelde me van binnen diep getroffen toen Hij mij aankeek en waarbij een gevoel bescherming van achterbleef. Heb dagenlang nagenoten van deze bijzondere ervaring en kijk weer uit naar de volgende darshan in Nederland. In Liefde en Dankbaarheid. Jai Gurudev❤️”

***

“Toen ik in de rij stond om de darshan in ontvangst te nemen van Swami Vishwananda, voelde ik bij elke stap die ik naar Hem toe zette, hoe mijn trots, mijn ego, mijn maskers, alles van mij afgleed. Niets deed er meer toe. Het leek alsof alleen mijn ziel overbleef en Hij daar recht in keek. Er gebeurde van alles in mij. Toen knikte Hij met Zijn hoofd en was het voorbij. Ik had hetzelfde gevoel toen mijn vader stierf: een moment van pure liefde, de rest telde niet meer. Dank voor de prachtige ervaring! 🙏🏽”

***

“Mijn reis naar de darshan begon met een vriendin die Guruji al enige tijd volgde. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Guruji, gaf ik bij de darshan de sleutels van mijn huis uit 1898. Ik vroeg Hem mijn nieuwe huis te zegenen, zodat er geen negatieve entiteiten in het huis zouden zijn. Guruji vond dat geestig. Met een aanzienlijke dosis humor en verlichting gaf Hij mijn huissleutels terug. Dat was heel geruststellend. In mijn beleving heeft Hij toen mijn huis in het licht gezeten .✨🏡Ik woon nog steeds met veel plezier en liefde in ons eerste huis. Het is bijzonder hoe Bhakti Marga de basis in mijn leven is geworden. Alles op dit pad draagt bij aan de universele pijlers van Liefde, Geduld en Eenheid.”

***

“Wat een prachtige, ontroerende en persoonlijke ontmoeting met Swami Vishwananda! Ik heb heel erg genoten van de fijne energie en de prachtige muziek. De verzorging van het evenement was ook heel goed. Eten, drinken; alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik ben heel dankbaar dat ik hier bij aanwezig mocht zijn. Dank!”

***