PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda is een Godsverwerkelijkte Meester die in eenheid met het Goddelijke is. Het is zijn doel om iedereen te helpen deze goddelijke relatie zelf in dit leven te ervaren. Dit maakt Hem zo uniek.

‘Als je op je eigen kracht rekent, kun je een bepaald niveau van spirituele vooruitgang bereiken, maar om het Ultieme te verwerkelijken, om jezelf volledig tot het Licht van God te transformeren, heb je de Genade van de Meester nodig. Dat is zonder de Meester niet mogelijk.’

Paramahamsa Vishwananda

STICHTER VAN BHAKTI MARGA

Paramahamsa Vishwananda is op vele gebieden een Meester, zowel als persoon als in groepsverband kun je Hem zien als een levende expressie van bhakti. Hij is een Vaishnava Acharya, een Kriya Yoga Meester, en de oprichter-acharya, satguru en leider van de Bhakti Marga-missie.

Hij is de drijvende kracht en inspiratiebron achter alles wat de missie in dienst van de mensheid doet. Door op unieke wijze elementen uit verschillende tradities met elkaar te verweven, biedt Hij een beproefd pad en de steun om uiteindelijk Godsverwerkelijking te bereiken.

TECHNIEKEN DIE TRANSFORMEREN

Paramahamsa Vishwananda biedt een zorgvuldig uitgestippeld pad en beproefde hulpmiddelen om de wijsheid van het hart te wekken en je te verbinden met het Goddelijke. Deze beoefeningen of technieken helpen je om bhakti te praktiseren in je dagelijkse leven door het ontwikkelen van een diepgaande, persoonlijke relatie met God.

Dit unieke spirituele palet van technieken vind je nergens anders. Ze zijn er om de mensheid te verheffen door het ontwikkelen van bhakti: liefde en toewijding aan het Goddelijke. Onderzoek ze allemaal om de beste voor jou te ontdekken.

ONTMOET DE MEESTER

Een levende Meester en satguru ontmoeten is een uiterst zeldzame en waardevolle kans. Of het nu Zijn onvoorwaardelijke Liefde is, Zijn diepe wijsheid, of Zijn aangeboren meesterschap die je aandacht trekt, de ontmoeting met Hem is geen toeval. Het is een ervaring om je ziel te doen ontwaken.

Paramahamsa Vishwananda’s leven is gewijd aan het dienen van de mensheid en Hij stelt zich op vele manieren beschikbaar. Elk moment dat je met Hem doorbrengt is kostbaar, dus maak er gebruik van terwijl je kunt.

INSIGHTS FROM THE MASTER

Paramahamsa Vishwananda volgt de eeuwenoude traditie van het beantwoorden van vragen tijdens ongedwongen bijeenkomsten die satsangs worden genoemd, of spirituele gesprekken. Het is uitzonderlijk om zo’n intieme toegang tot een levende Meester en satguru  te hebben, en de mogelijkheid te hebben om van Hem te leren.

KIRTAN MET DE MEESTER

In de relatie tussen de Minnaar en de Geliefde bestaat er slechts één ervaring, slechts één motivatie, en slechts één realiteit – Just Love. Doe mee, zing, klap, dans. Wees vrij.

TIJDLOZE WIJSHEID

Leren van een echte Meester is van onschatbare waarde. Zijn humor en nuchtere stijl zullen je een nieuw bewustzijn over jezelf geven, over je doel en je plaats in de wereld. De tijdloze wijsheid die Hij met je deelt maakt zelfs complexe onderwerpen praktisch en relevant voor onze moderne tijd.

In de loop der jaren heeft Paramahamsa Vishwananda diepgaand commentaar gegeven op essentiële Vedische geschriften, zoals de Bhagavad Gīta, de Śrīmad Bhāgavatam en de Guru Gīta.