Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atma Kriya Yoga meditatie cursus Kaushalya

1 January, 1970 @ 00:00

Atma Kriya Yoga is absoluut uniek. Hoewel de technieken de gedachten tot rust brengen, is het spirituele doel de ziel te doen ontwaken om haar eeuwige relatie met God aan te gaan door het ontwikkelen van verschillende vormen van <em>bhakti</em>: liefde en devotie.
Naarmate je beoefening zich verdiept, beginnen goddelijke kwaliteiten zich op natuurlijke wijze te manifesteren: vrede, zelfbeheersing, kracht, wijsheid, nederigheid, mededogen, vitaliteit en meer.

Door de genade van de Shaktipat-inwijding zijn de technieken eenvoudig genoeg om te leren voor beginners, maar krachtig genoeg om zelfs de meest gevorderden naar nieuwe hoogten van goddelijke verbondenheid te brengen.

<strong>19, 22 en 26 mei</strong>
online via zoom
Deze cursus kost 350 euro.

Kaushalya van Belgie zal deze cursus in het Engels geven.

Meer informatie via kaushalyabm@gmail.com
of via de <a href='https://bhaktimarga.be/events/embrace-the-divine-within-2/?utm_source=newsletter&amp;utm_medium=email&amp;utm_campaign=03_2021_newsletter_bhakti_marga_belgium&amp;utm_term=2021-03-01' target='_blank' rel='noopener' data-cke-saved-href='https://bhaktimarga.be/events/embrace-the-divine-within-2/?utm_source=newsletter&amp;utm_medium=email&amp;utm_campaign=03_2021_newsletter_bhakti_marga_belgium&amp;utm_term=2021-03-01'>Bhakti Marga website van Belgie</a>.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00