Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maha Shivaratri

1 januari, 1970 @ 00:00

Shiva is zuiver bewustzijn. Hij is de grootste bhakta van de Ultieme, omdat hij altijd op Narayana mediteert. Hij staat bekend als de Heer der Vernietiging en staat voor de bevrijding van de mind, wat precies is wat we nodig hebben om zuivere Liefde in het hart te laten ontwaken. Door zijn genade vernietigt Shiva onze trots en ons ego, zodat bhakti in onze harten kan groeien en we ons kunnen ontwikkelen om deLotusvoeten van Lord Narayana te bereiken.<blockquote>Shivaratri is het wanneer je je verstand vergeet en je mind alleen in het Goddelijke onderdompelt. Dat is wat Shivaratri is – het staat voor je ontwikkeling en het echt laten ontwaken wat diep binnenin je is.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda</blockquote>
<h3>Wist je dit?</h3>
Shivaratri is een tijd om oprecht tot Lord Shiva te bidden en hem vragen om zich in onze harten te vestigen. Terwijl we hem in de vorm van een lingam aanbidden, reinigt hij onze innerlijke onzuiverheden en wekt hij de devotie in ons op, zodat we hem in ons hart kunnen realiseren en hem overal kunnen waarnemen..

Je kunt dit evenement volgen via:

Maha Shivaratri live <a href='https://www.youtube.com/channel/UCRA5DC4xf7slRF8W7taZ-fQ'>vanuit de Bhutabhrteshwarnath mandir,</a> Springen, Duitsland

<a href='https://www.facebook.com/bhaktimargamauritius'>Mauritius</a>, waar Paramahamsa Vishwananda nu verblijft.

Gegevens

Datum:
1 januari, 1970
Tijd:
00:00