Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Om chanting Cirkel in 'Het vijfde Huis' Gouda

1 January, 1970 @ 00:00

<h3 class='null'>Om chanting Cirkel in 'Het vijfde Huis' Gouda</h3>
Ervaar de kracht van OM in groepsverband. Op zaterdag 20 November om 11:00 uur organiseert Bhakti Marga Nederland een Om Chanting Cirkel in: 'Het vijfde Huis', Jan. P. thijsselaan 45, 2803 RT te Gouda. Bij onze activiteiten zijn de actuele maatregelen met betrekking tot COVID van toepassing.

OM Chanting is een groepsbeoefening die de transformatieve kracht van OM inzet om het zelfhelend vermogen van de deelnemers te activeren. Naast de persoonlijke vruchten die we ontvangen, kan OM Chanting ook een dienst aan de mensheid zijn.
De golven van vibratie die door de beoefening van OM Chanting worden gecreëerd, verspreiden zich in een straal van 2 kilometer, waardoor een harmonieuze, vredevolle omgeving en een eenheid tussen mens en natuur ontstaat. OM blijft resoneren in het lichaam van de deelnemers nadat ze de cirkel hebben verlaten, waardoor ze de goede trillingen overal verspreiden.

<p class='_04xlpA direction-ltr align-start para-style-body'><span class='JsGRdQ'>Wil je met ons mee? Neem dan contact op met  Saraswati Dasi </span><span class='JsGRdQ'>06-0621870569 </span></p>
&nbsp;

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00