Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting in de Brahmrishi Ashram in Krimpen ad IJssel

1 January, 1970 @ 00:00

Maandelijks komen wij bijeen in de Brahmrishi Ashram voor een gezamenlijke OM Chanting in de Tempel met aansluitend de mogelijkheid om deel te nemen aan het zondagprogramma met kirtan, een lezing en aarti. De dag wordt afgesloten met een gemeenschappelijke vegetarische maaltijd.
Datum: Zondag 22 Januari
Inloop vanaf 12:00
OM Chanting: 13:00 – 14:30
Plaats: Brahmrishi ashram, Krimpenerbosweg 1, 2925 LB, Krimpen aan de IJssel (Zuid-Holland)

Contactpersoon: Sita Dasi, 06 1526 4314, info@bhaktimarga.nl

Deze bijeenkomst wordt gehouden op donatiebasis.

OM Chanting is een groepsbeoefening die de transformatieve kracht van OM inzet om het zelfhelend vermogen van de deelnemers te activeren. Naast de persoonlijke vruchten die we ontvangen, kan OM Chanting ook een dienst aan de mensheid zijn.
De golven van vibratie die door de beoefening van OM Chanting worden gecreëerd, verspreiden zich in een straal van 2 kilometer, waardoor een harmonieuze, vredevolle omgeving en een eenheid tussen mens en natuur ontstaat. OM blijft resoneren in het lichaam van de deelnemers nadat ze de cirkel hebben verlaten, waardoor ze de goede trillingen overal verspreiden. Ook kunnen we anderen die niet fysiek deel kunnen nemen, maar deze helende energie goed kunnen gebruiken mee nemen in de OM Chanting door hun naam op te schrijfvenen in het midden van de cirkel te leggen.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00