Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting Lelystad 16 april

1 January, 1970 @ 00:00

Op zaterdag 16 april is iedereen van harte welkom vanaf 14.00 uur bij Sukhari Dasi in Lelystad voor een volle maan OM chanting. Vervolgens zingen we samen 108 keer het Hanuman Chalisa. Als je dit niet kent, geen probleem, meelezen is mogelijk. Hierna volgt een heerlijke maaltijd, voor soep wordt al gezorgd…vraagje: zou je als je komt ook iets te eten of te drinken mee willen nemen? Zodat we samen kunnen delen.
Adres: Menkemaborg 25. Info/aanmelden > Sukhari Dasi 06-51216127.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het <em>OM</em><em> </em>en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen.

OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het <em>OM</em><em> </em>wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Aan OM Chanting kun je gratis meedoen. De genade van de Meesters, Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda, maakt OM Chanting uniek. Deze techniek is door Hen teruggebracht om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren. De beoefening transformeer negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00