Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting Tilburg 10 April 19:00 uur

1 January, 1970 @ 00:00

Regelmatig komen wij samen voor Om Chanting Cirkel in Meditatiehuis Zonnelicht in hartje Tilburg. Zondag 10 April ben je van harte welkom vanaf 19:00 om zelf te ervaren hoe bijzonder Om Chanting is.
<a href='https://hetzonnelicht.nl/'>Het Zonnelicht</a> is te vinden in de Lancierstraat 90G, 5017 CT (ingang bij de garages tussen 2 huizen) te Tilburg. Indien je met de auto komt, lees de parkeertips op de website van het Zonnelicht.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het <em>OM</em><em> </em>en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen.

OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het <em>OM</em><em> </em>wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Aan OM Chanting kun je gratis meedoen. De genade van de Meesters, Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda, maakt OM Chanting uniek. Deze techniek is door Hen teruggebracht om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00