Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting Tour Nederland

1 January, 1970 @ 00:00

In juli en augustus vindt er een OM CHANTING ZOMER TOUR in Nederland plaats. Op 11 juli komen we in het Vondelpark (nabij het Blauwe Theehuis) bijelkaar. Doe je mee?Om deze tour tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig. Het zal mooi zijn als er op elke buitenlocatie minimaal zes personen aanwezig zijn om het OM Chanting zichtbaar en hoorbaar te maken. Zie deze zomer tour als een unieke kans om seva te doen en Guruji’s boodschap met anderen te delen. Meld je aan bij Sita Dasi (06-15264314) of Govinda Das (06-12649591). Alvast hartelijk dank voor je steun aan dit project. Warme groet namens Sita Dasi (OM Chanting Coördinator)

o Vondelpark Amsterdam (nabij Blauwe Theehuis) op 11 juli en 1 augustus.
o Park Sonsbeek in Arnhem (nabij Stadspaviljoen) op 18 juli (en ev. 15 augustus).

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het <em>OM</em><em> </em>en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen.

OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het <em>OM</em><em> </em>wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Aan OM Chanting kun je gratis meedoen. De genade van de Meesters, Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda, maakt OM Chanting uniek. Deze techniek is door Hen teruggebracht om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren. De beoefening transformeer negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00