Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online Atma Kriya Yoga group practice

1 January, 1970 @ 00:00

Eenmaal per week, elke woensdag van 20:30 tot 21:3 is online via Zoom de gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijk beoefening van Atma Kriya Yoga. Deze groepsactiviteit wordt geleid door Nederlandse en Belgische Atma Kriya Yoga docenten. De voertaal is Engels en dit uurtje is bedoeld voor gevorderde Atma Kriya Yoga beoefenaars die de basiscursus Atma Kriya Yoga Niveau 1 hebben gevolgd.
Maandelijks wordt in Nederland een Atma Kriya Yoga cursusweekend gegeven. Kijk op de activiteitenkalender van Bhaktimarga.nl voor cursusdata. Stuur voor meer informatie een mail naar info@bhaktimarga.nl.

Atma Kriya Yoga is absoluut uniek. Hoewel de technieken de gedachten tot rust brengen, is het spirituele doel de ziel te doen ontwaken om haar eeuwige relatie met God aan te gaan door het ontwikkelen van verschillende vormen van bhakti: liefde en devotie.

Naarmate je beoefening zich verdiept, beginnen goddelijke kwaliteiten zich op natuurlijke wijze te manifesteren: vrede, zelfbeheersing, kracht, wijsheid, nederigheid, mededogen, vitaliteit en meer.

Door de genade van de Shaktipat-inwijding zijn de technieken eenvoudig genoeg om te leren voor beginners, maar krachtig genoeg om zelfs de meest gevorderden naar nieuwe hoogten van goddelijke verbondenheid te brengen.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00