Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online Babaji Surya Namaskar Bruxelles

1 January, 1970 @ 00:00

Babaji Surya Namaskar is een meditatie-oefening die de goddelijkheid van het menselijk lichaam als tempel viert. Deze eenvoudige, maar krachtige asana (houding) beoefening duurt minder dan 15 minuten per dag en brengt licht en levendigheid in je hele wezen.
Terwijl je dagelijkse beoefening verankerd raakt in de kern van je lichaam, neemt het denken af en worden je bewegingen een zachte, bewuste uitdrukking van je innerlijke kracht. Wanneer de oefening met liefde en bewustzijn wordt gedaan, wordt elke houding een gebed van dankbaarheid voor het leven zelf. Breng beweging in je devotie.

<strong>20 maart</strong>

Deze cursus wordt in Brussel gegeven en de voertaal is Frans

Meer informatie via kaushalyabm@gmail.com
of via de <a href='https://bhaktimarga.be/events/embrace-the-divine-within-2/?utm_source=newsletter&amp;utm_medium=email&amp;utm_campaign=03_2021_newsletter_bhakti_marga_belgium&amp;utm_term=2021-03-01' target='_blank' rel='noopener' data-cke-saved-href='https://bhaktimarga.be/events/embrace-the-divine-within-2/?utm_source=newsletter&amp;utm_medium=email&amp;utm_campaign=03_2021_newsletter_bhakti_marga_belgium&amp;utm_term=2021-03-01'>Bhakti Marga website van Belgie</a>.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00