Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Swami Kurunandha bezoekt Lelystad

1 January, 1970 @ 00:00

Swami Kurunandha is komend weekend in Lelystad en Krimpen
Swami Kurunandha komt dit weekend naar Nederland vanwege de opening van de Brahmrischi Ashram in Krimpen a/d IJssel. Op zondag 3 April is hij als officiële afgezand van Bhakti Marga de hoofdgast tijdens de openingsfestiviteiten. Swami Kurunandha zal vanaf ongeveer 12:00 uur aanwezig zijn. ’s Middags staat een vuuroffer op het programma en ’s avonds speelt ons muziekteam een uur lang Kirtan, gevolgd door het optreden van Dansacademie Natraj. Vervolgens houdt Swami Kurunandha zijn pravachan (spirituele toespraak) en de avond wordt afgesloten met aarti en een warme maaltijd (Bhandara). Wij zijn uitgenodigd en het zou mooi zijn, als we elkaar zondag in Krimpen ontmoeten en er samen een fijne dag van maken.

Swami Kurunandha reist op zaterdag 2 april al naar Nederland en zal ongeveer om 16:00 in Lelystad arriveren. In het huis van onze BMCC Sukhari Dasi vind de ontvangst plaats en ons fantastische kookteam verzorgt een traditionele, gemeenschappelijke maaltijd. Mocht je Swami Kurunandha zaterdag in Lelystad willen verwelkomen, meld je aan bij Sukhari Dasi, 0651216127.

Van 2 tot en met 9 April vind de opening van de Brahmrishi Ashram (Krimpenerbosweg 1, 2925 LB) in Krimpen a/d IJssel plaats. Naast muziek, toespraken gezamenlijke maaltijden en rituelen wordt de inwijding van de deities wordt één van de hoogtepunten.

Zie voor het complete programma van de opening: https://heyzine.com/flip-book/7552e4eade.html?fbclid=IwAR2PWPLI2nZy4YRtUwLwHuRULMsscMt2DqM2uVA1DJDTNlOMuReedKfLZsA#page/8

Mocht je willen aansluiten bij ons bezoek aan deze feestelijke opening, neem contact op met Sukhari Dasi, 06 51216127.

Details

Date:
1 January, 1970
Time:
00:00