PERSONAL BLESSING

PARAMAHAMSA VISHWANANDA

&

FREE FESTIVAL

muziek  dans  yoga / meditatie

lezing  vegan keuken kinderopvang

Zondag 28 Januari 2024

Aanvang 12:00 uur

 

EVENT PLAZA  

Lange Kleiweg 86,

2288GR, Rijswijk (NL)

Organisatie: Bhakti Marga Nederland & België 

HET FESTIVAL PROGRAMMA

Tijdens dit festival kun je genieten van spirituele muziek, bhajans en kirtan. Paramahamsa Sri Swami Vishwananda neemt hierbij een belangrijke plaats in. Je krijgt een unieke kans Hem persoonlijk te ontmoeten en een Blessing van Hem te ontvangen (darshan).

Verder kun je meedoen aan OM Chanting en lezingen bijwonen over o.a. Yoga en Meditatie. Er is een shop waar o.a. spirituele boeken te koop zijn. Ook zijn er heerlijke vegan maaltijden en snacks verkrijgbaar in het restaurant. Voor kinderen onder de 10 jaar is opvang geregeld.

Als je voor darshan komt en ik op dat moment naar je ziel kijk, dan zie ik jouw Zelf, je Ware Zelf. En wat ik zie is je innerlijke schoonheid. Dat is wat ik wil dat jij ziet en dat is wat ik wil dat jij verwerkelijkt.”
Paramahamsa Vishwananda

FREE FESTIVAL

ZONDAG 28 JANUARI 2024

Event Plaza

Lange Kleiweg 86 – 2288 GR
Rijswijk (Den Haag)

Event Plaza

DARSHAN

Darshan betekent ‘goddelijke zicht’: de ervaring van het zien van en gezien worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig verwerkelijkte Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen. Door Zijn darshan kun je onvoorwaardelijke liefde ervaren. Een darshan biedt ons de mogelijkheid ons innerlijke licht en verborgen mogelijkheden in onszelf opnieuw tot uitdrukking te brengen.

Na Paramahamsa Vishwananda ontmoet te hebben en zijn darshan te hebben ontvangen, merkten veel mensen dat deze ontmoeting een positieve invloed op hun leven heeft.

DONATIES

Door de organisatie van het festival ondersteunen we de missie van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda: “JUST LOVE”, het wereldwijd openen van de harten van mensen.

Wil je de organisatie en deze missie ondersteunen, voel je vrij een donatie te doen.

 

Benieuwd naar

ervaringenverhalen?

Klik hier!

     Free Festival: over de darshan

Waarom een darshan?

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda veegt het stof van onze ziel, legt Hij uit, waardoor we het licht van God meer weerspiegelen.

Wat wordt er van mij verwacht?

Eigenlijk hoef je tijdens de darshan niets te doen. De onvoorwaardelijke Liefde van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda stroomt naar je toe. Ervaar het zelf en geniet ervan.

Wat gebeurt er?

Tijdens een darshan kijkt Paramahamsa Sri Swami Vishwananda ons persoonlijk aan en zegent Hij ons met Goddelijke Liefde.

Hoe moet ik me kleden?

Als je naar een darshan gaat, is het goed te beseffen dat je het Goddelijke gaat ontmoeten. Ons advies is: kleed je gepast (niet uitdagend) en bedek je schouders.

Wat ervaar ik?

Elke darshan is een unieke persoonlijke beleving. De ene persoon voelt zich gezegend, de ander voelt zich geheeld. Ook als je niets ervaart, wordt er diep van binnen iets in je aangeraakt.

Voor wie?

De darshan is vrij toegankelijk. Iedereen is welkom, ongeacht geloof, cultuur of traditie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Donaties zijn welkom.

Festival organisatie

De organisatie van het Bhakti Marga Festival op zondag 28 januari 2024 in Nederland, is in handen van Stichting Bhakti Marga Nederland en Bhakti Marga Belgique asbl. Imprint Bhakti Marga Nederland:  Imprint BMNL Imprint Bhakti Marga België: Imprint BMBE