ONLINE
DARSHAN

Waar ter wereld je ook bent, kun je een persoonlijke ontmoeting met Paramahamsa Vishwananda hebben en zo onbaatzuchtige Liefde ervaren en een zegen via Zijn darshan ontvangen.

“Als je voor darshan komt en ik op dat moment naar je ziel kijk, dan zie ik jouw Zelf, je Ware Zelf. En wat ik zie is je innerlijke schoonheid. Dat is wat ik wil dat jij ziet en dat is wat ik wil dat jij verwerkelijkt.”

Paramahamsa Vishwananda

REGISTRATIEFORMULIER ONLINE LANDEN DARSHAN

Let op: deze Online Zegening is alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland. 

 

 

ONLINE DARSHAN

Darshan betekent ‘goddelijke zicht’: de ervaring van het zien van en gezien worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig verwerkelijkte Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen.

Gezien de situatie in de wereld heeft Paramahamsa Vishwananda besloten om iedereen online darshans te geven! Waar ter wereld je ook bent, kun je je persoonlijke ontmoeting met de Meester hebben en de onvoorwaardelijke Liefde en zegening ervaren door Zijn darshan.

Let op, er zijn twee manieren waarop de Online Darshan is georganiseerd.

  1. Online Landen Darshan voor Nederland: hiervoor moet je in Nederland wonen en je kunt je hiervoor via onze website inschrijven
  2. Online Darshan die openbaar is, iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, oftewel je moet hier snel bij zijn. Ga hiervoor naar @bhaktimarga of de kalender van bhaktimarga.org.

HOE WERKT HET?

Om darshan van Paramahamsa Vishwananda te ontvangen, moet je de Zoom-app downloaden en installeren op je computer, tablet of mobiel.

Zodra iedereen online is en heeft ingelogd, zal Paramahamsa Vishwananda bij de Online Darshan bijeenkomst komen. Jij kunt Hem zien en Hij kan jou zien. Hoewel jouw geluid gedempt zal zijn, kan Hij met de groep als geheel spreken.

Paramahamsa Vishwananda zal iedereen door het proces leiden, dus het enige wat je hoeft te doen is genieten van het moment.

UIT JE DANKBAARHEID

Darshan van een Godsverwerkelijkte Meester is een onbetaalbaar geschenk. Als je je dankbaar voelt voor de zegen die je hebt ontvangen en ons wilt helpen deze ervaringen verder te verspreiden in de wereld, doneer dan alsjeblieft. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Daarnaast helpt jouw bijdrage ons om door te gaan met het Online Darshan-programma en andere online-programma’s met Gurudev. Als je dit doel wilt steunen, kun je hieronder een donatie doen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

u

Wat is het doel van een darshan?

Paramahamsa Vishwananda zegt vaak dat Hij het stof en vuil van de spiegel van je ziel afveegt, zodat je het licht van God steeds beter kunt weerspiegelen.

u

Wat moet ik tijdens de darshan doen?

Eigenlijk hoef je tijdens de darshan niets te doen, behalve genieten van het moment. Het is een moment om je onder te dompelen in de ervaring zelf.

u

Wat ontvang ik tijdens een darshan?

Elk persoon ontvangt iets anders, speciaal ontworpen voor die persoon. Voor sommigen is het een zegening, voor anderen een transformatie, voor weer anderen een heling. Maar…, bovenal wordt er Liefde gedeeld.

u

Hoe moet ik me kleden?

Ook al ontvang je darshan in je eigen huis, het is belangrijk om je te realiseren dat je het Goddelijke gaat ontmoeten, dus kleed je alsjeblieft netjes en gepast (geen laag uitgesneden kleding) en bedek je schouders.

u

Wat ga ik ervaren?

Elke darshan is een nieuwe ervaring. Iedereen zal op dat moment een unieke ervaring hebben. Of je nu iets diep vanbinnen voelt, of helemaal niets. Er wordt iets diep vanbinnen aangeraakt, of je je dat nu realiseert of niet.

u

Wie mag een darshan bijwonen?

Darshans zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen beperkingen. Iedereen is welkom, ongeacht geloof of traditie. Er zijn geen kosten verbonden aan het ontvangen van de zegen, maar donaties zijn altijd welkom.