Heb je nog nooit een darshan van Paramahamsa Vishwananda meegemaakt? Dan nodigen we je uit voor dit speciale project: een speciale darshan voor 1008 nieuwkomers.

Aanmelden via:  https://pages.bhaktimarga.org/darshan-for-new-comers

Ongeacht waar je woont in de wereld, het 1008 project herinnert ons eraan dat we dankbaar mogen zijn met het spirituele pad dat we bewandelen. Dit pad biedt ons de gelegenheid om dienstbaar te zijn en het maakt ons sterker in ons eigen leven en in ons werk. Hopelijk ben jij ook in staat om wat je hebt ontvangen te delen met familie, kennissen, je collega’s op het werk, met de mensen die je op straat ontmoet, feitelijk met iedereen.

Wat kun jij doen? Maak een foto of video van jezelf waarin je uitdrukking geeft aan wat Guruji voor jou betekent. Deze kun je delen ter inspiratie met de mensen om je heen. Verspreid de Liefde en de vreugde/blijdschap.
Je kunt bijvoorbeeld jouw persoonlijke foto of video via je eigen sociale media delen. Zet svp onder je bericht: #bhaktimarga_nl
Mogen wij jouw foto via instagram of de Facebook pagina van Bhakti Marga NL delen? Stuur je foto of video dan ook svp naar @DasAvatardas of translations@bhaktimarga.nl