Foto van Paramahamsa Vishwananda met vibhuti

Foto van Paramahamsa Vishwananda met vibhuti

Uit ‘108 verhalen’ van toegewijden en familie over hun ervaringen met Paramahamsa Vishwananda

Rakesh Rajput uit India vertelt over een verbazingwekkend wonder: De foto van Paramahamsa Vishwananda in onze tempel in Nairobi was gezegend met vibuthi (heilig as). Mijn moeder nam de foto mee naar Mumbai en plaatste de foto bovenop het familie-altaar in Mumbai. Een paar dagen later: Ik was in Melbourne en stapte uit de tram. Mijn rugzak bleef tussen de deur vastzitten en hierdoor gleed ik uit en viel ik een paar treden naar beneden. Op dat moment viel de bovenstaande foto ook. Alle vibuthi kwam uit de lijst, maar de lijst was nog in tact (er was dus geen ernstige schade en zo was het ook met mij gesteld, geen serieus letsel). Mijn moeder ruimde de foto op en plaatste hem weer terug in de tempel. De volgende dag belde ik mijn moeder en vertelde haar over mijn val en terwijl we erover spraken begon er weer vibuthi te verschijnen op de foto van Swamiji. In Mumbai is tot op de dag van vandaag de hele foto bedekt met vibhuti. Dank u Swamiji. Jai Gurudev

Klik hier voor de website met deze 108 verhalen.

Er zijn meer verhalen van devotees van Paramahamsa Vishwananda over het verschijnen van vibhuti .

vibhuti op foto van Paramahamsa Vishwananda en Mahavatar Babaji bij een devotee in Zwitserland

vibhuti op foto van Paramahamsa Vishwananda en Mahavatar Babaji bij een devotee in Zwitserland

Satsang Paramahamsa Vishwananda:

Goddelijke Liefde is een wezenlijk aspect van het menselijke hart. Zij geeft zonder beperkingen, vragen of aarzeling aan iedereen, waaronder zelfs het Zelf. Goddelijke Liefde is veel meer dan louter een gevoel en gaat veel dieper dan al het andere dat wij kunnen ervaren. Zij is niet gebonden aan oorzaak en gevolg, noch door tijd. Zij schijnt zonder iets terug te willen ontvangen, want Zij is vrij van ego. Desondanks ervaart de persoon die Goddelijke Liefde leeft: vreugde, blijheid, vrede, wijsheid en een complete vrijheid van angst en zelf opgelegde beperkingen. Wanneer zo’n Liefde bezit heeft genomen van iemands totale ‘wezen’, betreedt diegene een ‘zijnstoestand’ die als ‘Zelf-Gerealiseerd’ kan worden omschreven.

“Open jouw denken, geef je over aan Hem en laat de Liefde die jij in jezelf hebt, stromen. Als je deze Liefde nog niet hebt verworven, doe er dan alles aan om Haar te verkrijgen, want deze Liefde is wie jij bent; Zij is de reden waarom jij hier bent.”

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

 

X