Gezien de huidige situatie in de wereld heeft Paramahamsa Vishwananda onlangs besloten om iedereen Online Darshans te geven! Waar ter wereld je ook bent, je kunt nog steeds je persoonlijke ontmoeting met de Meester hebben en de onvoorwaardelijke Liefde en zegening ervaren die Zijn darshan biedt.

‘Darshan’ betekent ‘Goddelijk zicht’: de ervaring om te zien en gezien te worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig gerealiseerde Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen. Bovendien is Paramahamsa Sri Swami Vishwananda’s darshan uniek omdat Hij persoonlijk, van aangezicht tot aangezicht, zegeningen geeft.

Schrijf je 48 uur van tevoren in voor de Online Darshan voor Nederland op 19 mei  en 10 juni aanstaande. Deze inschrijving is alleen bedoeld voor de mensen die in Nederland verblijven!

Informatie over de Online Landen-Darshan:

Voor dit evenement moet je fysiek in Nederland (of één van de andere landen van deze Landen-Darshan) verblijven om je te kunnen inschrijven. De inschrijving sluit om 10.00 uur op de dag van het evenement. Dit evenement begint om 18:00 uur.

Zoom: instrument voor een videoconferentie

Om een Online Darshan van Paramahamsa Vishwananda te kunnen ontvangen, zul je de Zoom App moeten downloaden en installeren op je computer/laptop of telefoon.

Wat kun je verwachten van een Online Darshan

Zodra iedereen online is en zich heeft geïnstalleerd, zal Paramahamsa Vishwananda deelnemen aan de Online Darshan Meeting. Je zult Hem kunnen zien en Hij kan jou zien. Hoewel je geluid gedempt zal zijn, zal Hij in staat zijn om de groep als geheel toe te spreken.

Omdat de Meester niet beperkt is, is Hij in staat om online darshan zegeningen te geven op hetzelfde moment aan iedereen. Verschillende mensen hebben gezegd dat de Online Darshan één van de krachtigste darshans was die ze ooit hebben meegemaakt.

Zodra Paramahamsa Vishwananda binnenkomt, zal de darshan zelf waarschijnlijk ongeveer 10 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen die online zijn.

Registratie

  • Alleen degenen die fysiek in een van de genoemde landen wonen, mogen zich inschrijven voor deze Online landen-Darshan.
  • Je kunt je individueel of als gezin registreren, zolang je maar bij elkaar zit en hetzelfde scherm deelt.
  • Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je twee e-mails: één direct en één op de dag van het evenement.
  • Kijk svp in je ongewenste-mailmap, als je de eerste email niet direct hebt gezien.
  • Email #1: Geeft aan dat je registratie succesvol is en bevat instructies over het downloaden van de Zoom-App.
  • Email #2: Geeft de Meeting ID aan, de aan jou toegewezen gebruikersnaam en instructies hoe je de Online Darshan ‘meeting’ binnen kunt komen.

 Toegewezen gebruikersnaam

– Je gebruikersnaam bevestigt dat je je hebt geregistreerd voor de Online Darshan. Je wordt niet tot de darshan toegelaten als je niet de juiste gebruikersnaam gebruikt!

o Elke persoon of familie die hetzelfde scherm deelt moet zijn eigen unieke gebruikersnaam hebben.

o Deel je Meeting ID of gebruikersnaam niet met iemand anders, omdat het systeem geen gebruikersnaam twee maal accepteert.

Heb je vragen of moeite met het installeren van Zoom, je aanmelding, of wil je napraten of meer weten over Bhakti Marga Nederland:

  • Hulp nodig bij installeren van Zoom voor Online Darshan  > Kanaka Das tel. 06 – 45867805
  • Hulp nodig tussen 5pm – 6 pm in aanloop Online Darshan > Tarah Dasi tel. 06 – 41329805
  • Behoefte na te praten over Online Darshan  > Girinnandini tel. 06 4601 8020
  • Er zal binnenkort een Zoommeeting n.a.v. deze darshan plaatsvinden, meer informatie hierover volgt binnenkort via het blog van deze website.

Donaties

Darshan van een Godsverwerkelijkte Meester is een geschenk van onschatbare waarde. Hoewel darshans kosteloos worden aangeboden, verlenen giften die je vrijwillig en zonder verwachting schenkt, je het volledige potentieel van de zegeningen van de Meester. Je gulle steun, al is het maar een paar euro, is waardevol en wordt erg gewaardeerd. Doneer Nu

Paramahamsa Vishwananda geeft deze Online Darshan via Zoom vanuit Shree Peetha Nilaya: de ‘verblijfplaats van Maha-Lakshmi’. In de oudheid kregen yogi’s goddelijke inspiratie door de verbinding met God in de natuur. Shree Peetha Nilaya is zo’n plek.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Annuleringen

Hoewel deze darshan online plaatsvindt, is onze online capaciteit van het aantal plaatsen beperkt. Dus als je niet in staat bent om jouw gereserveerde plaats in te nemen, heb dan respect en annuleer je reservering zo snel mogelijk om ruimte te maken voor iemand anders.