Werd Sanjaya door het zien van de kosmische vorm van Krishna bevrijd?  Nieuw in de serie video’s: ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van Paramahamsa Vishwananda’. Sanjaya beschrijft de gebeurtenissen op het slagveld tijdens de oorlog tussen de Kauravas en Pandavas aan de blinde koning, de vader van de Kauravas. In de Bhagavad Gita, het Lied van de Heer, is de dialoog tussen Arjuna, één van de Pandavas, en Krishna vlak voordat deze strijd begint, neergeschreven. Arjuna vraagt Krishna hem Zijn kosmische Vorm te tonen. Krishna zei tegen Arjuna: “Wat Ik je nu laat zien, heeft niemand op deze manier ooit gezien. Het Hoogste aspect van Narayana Zelf”. Heb je eenmaal oog in oog gestaan met deze opperste Vorm, dan ben je vrij.” De vraag die aan Paramahamsa Vishwananda tijdens een satsang werd gesteld ging over Sanjaya. Krishna toonde deze Vorm aan Arjuna, dus indirect ook aan Sanjaya. Werd Sanjaya hierdoor ook bevrijd?

In 2014 heeft Paramahamsa Vishwananda heeft Zijn eerste toelichting op de Bhagavad Gita gegeven. Deze is in boekvorm verschenen: ‘Shreemad Bhagavad Gita, the song of Love’. Dit boek is te bestellen.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.