Dit weekend hebben vijf mensen Atma Kriya Yoga geleerd en de Shaktipat-initiatie ontvangen. Shaktipat is de reden dat Atma Kriya Yoga de meest krachtige vorm van yoga is die vandaag de dag beschikbaar is. De Shaktipat-initiatie in de Traditie van Kriya ontvouwt het volle potentieel aan technieken en beschermt en begeleidt de beoefenaar in elke stap. Dankzij de Shaktipat-initiatie ontwaakt ook het Goddelijke Licht dat latent in de chakra’s aanwezig is. Het garandeert het succes van deze technieken. Het helpt je ook om karma van vele levens te verbranden en jouw denken en lichaam te zuiveren, zodat je op jouw spirituele pad vooruit kunt gaan. Atma Kriya Yoga is onze meest gevorderde methode; elke techniek cultiveert een andere vorm van Bhakti – liefde tot het Goddelijke – en opent jouw hart voor de transformerende kracht van liefde.

Atma Kriya Yoga wekt de Shakti, de kosmische energie, in ons, zodat je naar de universele bron, die je ware Zelf is, kunt terugkeren.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Ben je ook geïnteresseerd in deze krachtige vorm van meditatie? Neem dan contact op via info@bhaktimarga.nl

Elke oefening draagt de zegening en de genade van Paramahamsa Vishwananda en Zijn Meester, Mahavatar Babaji: de Vader van alle Kriya Yoga, in zich mee.

Ervaring met Atma Kriya Yoga

‘Atma Kriya Yoga maakt elk deel van mijn leven beter. Fysiek stabiliseer ik en als ik mij een beetje ziek voel, brengt het me weer terug bij mijn krachtige en gezonde gevoel. Als ik in de war ben, brengt de meditatie mij terug naar de duidelijkheid over hetgeen ik wil en hoe ik dit kan realiseren. Spiritueel gezien heeft het me bij mezelf gebracht, waar ik naar op zoek ben, met wie ik ben, met hoe ik mij tot het Goddelijke verhoud, tot andere mensen en tot het Goddelijke in hen en uiteindelijk tot het Goddelijke dat in mijzelf aanwezig is.’