Nieuw in de serie video’s: ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van Paramahamsa Vishwananda’. Paramahamsa Vishwananda beantwoordt de vraag: “Hoe ontwikkelen we devotie’?” Guruji legt de relatie uit tussen devotie en het verstand. Het verstand richt zich op de buitenwereld, wat de ontwikkeling van devotie in de weg staat. Devotie moet van binnenuit ontwaken, anders is het slechts uiterlijk vertoon. De overgave van het denken is de ware spiritualiteit.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.