OM Chanten transformeert de negativiteit en brengt positieve energie, het harmoniseert onszelf en de omgeving. Eerder was een oproep gedaan om aan een speciaal OM Chanting project in het voormalig concentratiekamp Mauthausen mee te doen. Meerdere groepen in de wereld hebben ook op afstand meegedaan aan dit bijzondere project. Klik HIER om naar een korte video van deze bijeenkomst, die op 10 december jl. gehouden werd, te gaan. 

Ervaringen met OM Chanting in Mauthausen

Jai Gurudev,

Een historische, gezegende en zonnige dag in Mauthausen. Er waren mensen uit Slovenië en Frankrijk. De grootvader van de OM Chanting coördinator uit Frankrijk heeft in dit voormalig kamp gezeten en zij was ook aanwezig. In het totaal waren we met 44 mensen. We kregen na overleg met het management van het kamp een plek in een gebouw waar de gevangenen geplaatst werden. Er zijn in dit kamp 100.000 mensen overleden. De energie voelde zwaar aan en het was vreemd om daar met zoveel mensen in gekleurde kleding met yogamatten en kussens de ruimte te betreden. Prachtig dat er zoveel mensen op af waren gekomen.

De OM Chanting was sterk en er was zoveel liefde voelbaar. Sommigen begonnen te huilen en de zware energie loste zich op. Eerder had iemand gezegd dat er op deze plek geen vogels gehoord worden. Na de OM Chanting hebben we vele vogels zien rondvliegen en horen zingen.  Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda hebben deze plek met hun aanwezigheid gezegend.

Ik kijk ernaar uit om van andere projecten of ervaringen in bijzondere situaties of op dergelijke plekken te horen. Hari Bol!

AmaraNimaiDas, Oostenrijk.

OM Chanting wordt ook in gevangenissen, scholen en in ziekenhuizen beoefend. Dit was de eerste keer dat OM Chanting in een concentratiekamp werd beoefend.

OM is het oergeluid, de basis van alle geluid en trilling en de bron van alle creatie. OM Chanting is een krachtige groeps- en zelfhelende techniek, die het kosmische geluid OM gebruikt om de mensheid en moeder aarde te helen. Atma Kriya Yoga en OM Chanting is geheime kennis die door Mahavatar Babaji aan Paramahamsa Vishwananda voor dit nieuwe tijdperk van bewustwording is gegeven. Wil je meedoen aan OM Chanting in jouw buurt, neem dan contact op via netherlands@omchanting.org