2016-07-29-shri yantra cursus

“We moeten veel voorbereidingen treffen om een Yantra te kunnen tekenen. We moeten weten hoe het moet gebeuren, omdat we met een zeer hoge energie werken.”

 Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Sri Yantra tekencursus is gebaseerd op de lering van Paramahamsa Vishwananda. Uiteindelijk bestaat het schilderen van de Yantra uit negen stappen. Dit vindt in stilte, meditatief plaats. Deze cursus wordt gegeven door Dakshini and Nallini. Van vrijdag 26 augustus t/m zondag 28 augustus 2016 vindt in Shree Peetha Nilaya, Springen de eerstvolgende cursus  plaats.  Meer over deze cursus weten en/of meedoen, klik HIER

Over de Sri Yantra:

De Sri Yantra is de oudst, bekende Yantra. Het is de vorm van Devi of Shakti zelf. Het wordt beschouwd als de meest krachtige en effectieve Yantra.

2016-07-29Sri Yantra Oregon

Swami Vishwananda mentionend: Sri Yantra appeared in Oregon

Een grote oude Hindu mandala de Sri Yantra genoemd, is eerder in 1990 ontdekt in een droog gevallen meer. Deze Yantra is ontdekt door een piloot van de Air National Guard tijdens zijn training, dichtbij Boise in de Verenigde Staten. Dit symbool, groter dan een kwart mijl  lang, bestond uit lijnen van meer dan 13 mijl. Deze lijnen waren 3 tot 10 inches diep geëtst in de uitgedroogde modder. In de buurt was geen enkel spoor van mensen of autobanden te vinden. Wilt u de rest van deze blog lezen, klik dan HIER.

In 2015 gaf Paramahamsa Vishwananda een cursus over de betekenis van de Shri Yantra. Hij zegende de 2D en 3D Yantra’s die daar aanwezig waren, zie onderstaande foto.

https://www.instagram.com/p/BIcr4NygWHk/?taken-by=bhaktimarga