Vanuit Bhakti Marga is een instrument ontwikkeld, waarmee water gezuiverd wordt. Water vormt een belangrijke basis van het leven. Water heeft effect op ons fysieke lichaam, maar ook op onze subtiele lichamen. Door gebruik te maken van de theorie over het geheugen van water wordt het mogelijk dat kraanwater positieve kwaliteiten van kristallen en mineralen, die in de activator aanwezig zijn, kan absorberen. Elke water activator is met de hand gemaakt door mensen uit Riga met een passie voor water en die geloven in het belang van water voor het verhogen van het bewustzijn van de mensheid.

De overtuiging dat het mogelijk is de structuur van het water te veranderen en dat water het vermogen heeft informatie te dragen, gaat tegen de geaccepteerde principes en de wetenschap in. Het is niet de bedoeling van AlphaOmega om aanspraak te maken op wetenschappelijk claims of feiten over het geheugen van water of  de structuur van water, maar bij AlphaOmega geloven ze dat er meer bestaat dan er gemeten kan worden met de bestaande apparatuur…..

AlphaOmega heeft een website waarop meer informatie te vinden is en dit instrument voor huis of bedrijf te bestellen is. Het instrument (zie foto) is eenvoudig te installeren. Het is ook mogelijk om iemand uit te nodigen die meer kan vertellen over dit unieke project. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Wanneer er voldoende belangstelling is, gaan wij kijken of we een bijeenkomst kunnen organiseren in Nederland. Heb jij belangstelling voor een dergelijke workshop, laat het ons dan weten: