Komend weekend kun je meedoen aan de cursus Atma Kriya Yoga. Sri Paramahamsa Vishwananda heeft zoveel manieren gegeven om het Goddelijke te bereiken. Eén van die manieren is via Atma Kriya Yoga. Velen van ons hebben vooringenomen ideeën over hoe het Leven eruit zou moeten zien en hoe het geleefd zou moeten worden. Door Atma Kriya Yoga te beoefenen, begin je naar binnen te gaan, je te concentreren op jezelf en emoties zoals angst, woede, pijn en lijden in jezelf onder ogen te zien en deze om te zetten in Liefde, liefde en acceptatie van jezelf.

Dit is geen gemakkelijke taak, maar als je het Goddelijke en de Goddelijke Liefde wilt ervaren, waar Sri Paramahamsa Vishwananda voortdurend over spreekt, dan is dit proces noodzakelijk.

Hoe snel dit proces zich kan voltrekken is afhankelijk van de mate waarin we ons overgeven aan de Meester en hoe snel. Dit betekent ook dat we onze Atma Kriya Yoga dagelijks met Liefde zouden moeten beoefenen zonder resultaten te verwachten.

Hoeveel lichter voelen we ons na elke Atma Kriya beoefening, in het besef dat onze Meesters Sri Paramahamsa Vishwananda en Sri Mahavatar Babaji voor ons zorgen en ons bij elke stap in ons leven helpen.

En zo begint de reis van het Leven…… met Atma Kriya Yoga.