Afgelopen weekend heeft Ravi Ramprogas een Atma KriyaYoga-cursus in Almere gegeven.

‘Afgelopen weekend, 11 en 12 november was het zover, dat ik mijn Atma Krya yoga cursus kon doen, samen met vijf andere personen.

Al jaren beoefen ik soort gelijke Chakra Yoga en meditatie. Ik was een hele tijd opzoek naar ‘iets’, liep op vele paranormale beurzen en zo, totdat ik in aanraking kwam met de Chakra yoga in 2002. Een wereld ging voor mij open en wist dat dit het was wat ik zocht.  Sindsdien wil je meer  en meer.

Atma Kriya Yoga ging boven mijn  verwachtingen uit, een hele mooie  en krachtige toevoeging aan mijn leven. Ravi heeft het heel goed uitgelegd en krachtig neergezet voor ons. Een echte Master.

Dat wat ik verlangde kreeg in deze cursus, namelijk dat je dieper kunt gaan in jezelf en de relatie met God, de gelukzaligheid ervaren en beleven en bovenal de Liefde van God. Het één worden met de Allerhoogste. Hoe mooi is dat. Ik ervaar dagelijks in mijn bezigheid hoe de negativiteit  verandert in positiviteit. Ik ben zo blij met Bhakti Marga dat zij deze cursus geven om mensen naar een hoge level te brengen. I am blessed.  Dank je wel Bhakti Marga en Ravi, the Master of AKY.’

Tarah