Iedere maand verschijnt een Nieuwsbrief.

Klik HIER om de AKY en OM Chanting Nieuwsbrief van april te downloaden en in het Nederlands te lezen.

Waar gaat het deze maand over:

  1. OM Chanting in Concentratiekampen: op 10 december is een OM Chanting in Mauthausen gehouden. Lees de ervaringen van een deelnemer.
  2. Doorbreek het denkpatroon, een toespraak van Paramahamsa Vishwananda: “We zeggen dat we Atma Kriya Yoga beoefenen om Godsrealisatie te bereiken, maar hoevelen van jullie weten werkelijk wat deze uitdrukking betekent?”
  3. Volle Maan OM Chanting in april: welk thema heeft het?
  4. Aankondiging van de internationale evenementen in Shree Peetha Nilaya, het internationale spirituele centrum van Paramahamsa Vishwananda in Duitsland.
  5. Bhakti Marga-Activiteiten, die in april in Nederland en België gepland zijn. Deze evenementen zijn ook op de kalender van deze website te vinden.

In Nederland kun je bij Ravi Ramprogas terecht wanneer je geïnteresseerd bent in  Atma Kriya Yoga. Ook dit jaar zal er een Atma Kriya Yoga retreat in Shree Peetha Nilaya, het spirituele centrum van Paramahamsa Vishwananda, worden gehouden. Deze retreat is alleen voor mensen, die in Atma Kriya Yoga zijn geïnitieerd, toegankelijk. Neem via aky@bhaktimarga.nl contact met Ravi op.

OM Chanting wordt in verschillende steden beoefend: Amsterdam, Almere, Lelystad, Den Haag, Utrecht, Olst, Leiden, Delft en Tilburg. Heb je interesse, neem dan contact op via: omc@bhaktimarga.nl

https://www.facebook.com/jean.peterson.92/posts/1642713702405787:0

 

https://www.facebook.com/padmavati.atmakriya/posts/1457717574281136