Atma Kriya Yoga opent ons hart voor de transformerende kracht van liefde en helpt ons het bewustzijn van onze ziel te brengen  in alles wat we doen. Door de Genade van de Shaktipat-initiatie helpen de geavanceerde technieken van Atma Kriya Yoga ons op het pad naar Godsrealisatie. Ze helpen ons bij het verbranden van karma en het zuiveren van ons denken, ons lichaam en onze geest. De beoefening ondersteunt ons bij de opbouw van een persoonlijke relatie met het Goddelijk en schenkt ons meer liefde, vreugde en verbinding met het leven zelf.

Door de Genade van de spirituele Meesters, Paramahamsa Vishwananda en Mahavatar Babaji, stellen de Bhakti Marga Sadhana (meditaties) technieken ons in staat ons denken te verstillen en ons naar de stilte van ons hart te leiden, zodat Liefde kan opbloeien.

De basis van deze spirituele oefeningen is liefde. Just Love. Liefde gaat voorbij religie. Zij ondersteunen iedereen ongeacht persoonlijke overtuigingen of interesse in het volgen van een spirituele Meester. Bhakti Marga biedt diverse meditatieve yoga oefeningen, die passen bij verschillende interesses en leefstijlen.

In Nederland is Ravi Ramprogas de Atma Kriya Yoga-leraar. Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn geraakt, neem dan contact op via bhaktimarganl@gmail.com of het inschrijfformulier van deze website.