Op 30 november wordt herdacht dat Mahavatar Babaji heeft toegezegd in Zijn lichaam op de aarde te blijven om de mensen te helpen Onvoorwaardelijke Liefde te ontwikkelen en het Goddelijke in zichzelf te realiseren. Mahavatar is een onsterfelijk, universeel Wezen. Hij behoort niet exclusief tot één enkele traditie, religie, land, ras of geloofsovertuiging. Hij omarmt met grote, onvoorwaardelijke liefde alle spirituele tradities.

Deze dag wordt met een abishekam (ceremoniële wassing en verzorging) van Mahavatar Babaji gevierd. Paramahamsa Vishwananda heeft tijdens de Babaji-dag in 2014 een prachtige meditatie gegeven:

Vader van Kriya Yoga

Door de eeuwen heen heeft Mahavatar Babaji de wereld verschillende Kriya Yoga technieken en inzichten aangereikt. Mahavatar Babaji is Paramahamsa Vishwananda’s Guru. Via Paramahamsa Vishwananda heeft Hij voor dit tijdperk Atma Kriya Yoga geschonken. Hij heeft beloofd, als je Atma Kriya Yoga leert beoefenen, dat Hij dan altijd bij jou zal zijn, jou zal leiden, jou zal zegenen en jou zal liefhebben. Mahavatar Babaji is via de weg van meditatie altijd bereikbaar voor oprechte zoekers die waarlijk naar Hem verlangen. Blog van Babaji.

ZOALS BABAJI HEEFT GEZEGD, HOEF JE SLECHTS DRIE MAAL ZIJN NAAM TE ZINGEN EN HIJ ZAL ER ZIJN. OF JE HEM ZIET OF NIET, VOELT OF NIET, HIJ IS AANWEZIG!

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda
unity_with_the_divine_front_1

Een serie Epistels, of brieven, geschreven via een Goddelijke overdracht die de onsterfelijke Jagadguru Mahavatar Babaji omschrijft als: ‘hart tot hart’ en ‘mind tot mind’ communicatie.

Binnenkort verschijnt de Nederlandse vertaling van ‘Unity with the Divine’ of ‘Eenheid met het Goddelijke’. Wil je het boek in het Nederlands lezen, neem dan contact op via het contactformulier van deze website.