2016-08-10-bhagavad gita cursusBhagavad Gita Cursus Paramahamsa Vishwananda

In de Ashram ‘Shree Peetha Nilaya’ gaat Paramahamsa Vishwananda zeer binnenkort een tweede cursus geven over de ‘Bhagavad Gita’. Je kunt je aanmelden voor deze speciale cursus, waarin je door Paramahamsa Vishwananda zelf wordt meegenomen naar de essentie van het leven.

De kennis ontvangen van een spiritueel Meester is onbevattelijk voor het denken. Zelden krijg je gelegenheid om te luisteren en te kijken naar Guruji, wanneer Hij de wijsheid van de ‘Bhagavad Gita’ onthult.

Als je het epische gedicht de ‘Mahabharata’ uit India zou willen vergelijken met een lotusbloem, dan zou je de ‘Bhagavad Gita’ de nectar kunnen noemen. Het is één van de meest hoogstaande mystieke Geschriften die er ooit zijn geweest. Ze bevat het antwoord op alle vragen en ieder probleem, dat je ooit in je leven tegen kunt komen.

Wat de Gita zo bijzonder maakt is dat het in feite een perfect beeldend verhaal is over het leven. De uitdagingen van het leven en het overwinnen van moeilijkheden voor ieder van ons  worden uitgebeeld. In essentie vertegenwoordigt zij zeer intrigerend en dramatisch de vele verschillende delen van onszelf. De grote en moedige strijder Arjuna vertegenwoordigt jou en mij, zoals we in het strijdperk van ons leven staan tussen de krachten van goed en kwaad. Heer Krishna is zijn wagenmenner en staat voor ons hoogste Zelf, of de Goddelijke Ziel in ons. Hij onthult het geheim van het leven.

De cursus duurt 8 dagen. Meer over de kosten, wijze van aanmelding, klik HIER. Het is aan te raden je voor te bereiden op deze cursus door de Shreemad Bhagavad Gita te lezen. Guruji spreekt Engels tijdens deze cursus.

Klik HIER voor foto’s van de ‘Shreemad Bhagavat Gita’ cursus in 2014. Tijdens deze tweede cursus zal Guruji dieper ingaan op de toelichting die Hij heeft gegeven in 2014.