BHAKTI MARGA BIJEENKOMST, Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 43 in Almere. Aanvang: 15.00 uur. Je bent van harte welkom, ook als je nog nooit van Bhakti Marga hebt gehoord en je wordt aangesproken over het pad van de Liefde, dat Paramahamsa Vishwananda vertegenwoordigt.

Het pad naar God gaat over Liefde. Just Love. Bhakti Marga is het pad van Liefde en toewijding – een reis van het denken naar het hart, waar we ware Liefde en ons Goddelijke Zelf ontmoeten.
De weg van bhakti leidt tot het ontwikkelen van een persoonlijke relatie met het Goddelijke. 

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is een verlicht, spiritueel Meester en de grondlegger van Bhakti Marga, het pad van devotie.

Wat staat er op het programma van deze bijeenkomst? Guru Stotram, OM Chanting, Satsang

ALS HET OM DE OVERDRACHT VAN KENNIS GAAT: HET BELANGRIJKSTE VERSCHIL TUSSEN EEN LERAAR EN EEN SATGURU IS, DAT EEN LERAAR ONS ONDERWIJST, MAAR EEN SATGURU ONS HERINNERT. WAARIN ZIT HET VERSCHIL? EEN LERAAR HEEFT ONS HOOFD, ONS VERSTAND EN ONZE LOGICA NODIG, MAAR EEN SATGURU ZOEKT ALLEEN MAAR EEN OPEN HART. OVERDRACHT VAN KENNIS MET EEN LERAAR GEBEURT DOOR EEN ZEKER PROCES, MAAR MET EEN SATGURU GEBEURT HET ONMIDDELIJK. HOE GOED WE DE KENNIS VAN DE LERAAR KUNNEN VERWERKEN, HANGT AF VAN ONS MENTALE VERMOGEN. MAAR HOE GOED WE DE KENNIS VAN DE SATGURU KUNNEN OPNEMEN, HANGT VAN ONZE OPENHEID EN INNERLIJKE INTENSITEIT AF.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Informatie en aanmelding via:  info@bhaktimarga.nl of via Girinandini 06-46018020