2016-08-Zomer Sangha Shree Peetha NilayaBhakti Zomer Sangha 2016

In het centrum Shree Peetha Nilaya is opnieuw een week georganiseerd voor jongeren. Dit is het tweede jaar waarin de ‘Bhakti Zomer-Sangha’ werd gehouden.

“Het is werkelijk prachtig om te zien hoe jongeren zich wenden tot spiritualiteit. Ik vind dit groots in deze huidige wereld. Het is werkelijk een genade spiritueel te zijn en dit op jonge leeftijd te ontvangen.”  

– Paramahamsa Vishwananda

De ‘Bhakti Zomer-Sangha‘ (Sangha betekent samenkomst) is speciaal bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar. Het is bedoeld voor hen, die oprecht geïnteresseerd zijn in hun spirituele groei. In Shree Peetha Nilaya konden de jongeren hun Goddelijke creativiteit voeden en onderzoeken. Hun kennis over Bhakti werd verdiept. De deelnemers werden door middel van muziek, kunst, literatuur manieren aangereikt waarop zij de Goddelijke Liefde in hun dagelijkse leven kunnen realiseren. Aan het einde van de week gaf Paramahamsa Vishwananda de jongeren een Darshan.

De Zomer-Sangha voorziet in handvatten die nodig zijn om een zinvol spiritueel leven te leiden. Dit gebeurt op de manier die door Paramahamsa Vishwananda is geleerd.

Klik HIER om foto’s van deze week te bekijken.