Waar devotees samenkomen is Paramahamsa Vishwananda voelbaar.

Zaterdag jl. vond in Almere een Bhakti Marga bijeenkomst voor belangstellenden en devotees plaats. Er is gesproken over Atma Kriya Yoga en er vond een krachtige OM Chanting plaats.

Binnenkort vindt in Leiden een Atma Kriya Yoga cursus plaats. Spiritualiteit moet stromen. Door het beoefenen van Atma Kriya Yoga en de initiatie  wordt de sadhak (beoefenaar) met de Bron verbonden. De initiatie bestaat uit Shaktipat. Shaktipat betekent het indalen van Genade. Dankzij Shaktipat is Atma Kriya Yoga in de huidige tijd de meest krachtige vorm van Yoga. Shaktipat houdt de overdracht in van energie aan de Kriya Sadhak (beoefenaar van Atma Kriya Yoga). Deze energie komt uit de oude Yoga traditie. Tot de Atma Kriya Yoga traditie behoren vele van de grootste Yoga Meesters die de wereld ooit gekend heeft.

Atma Kriya is de meest eenvoudige weg om de eenheid met het geheel te realiseren, aangezien Atma Kriya het lichaam, het denken en de geest samen brengt naar Godsrealisatie toe. Atma Kriya vormt de basis waarop wij ons kunnen herinneren dat alles God is – in alle tijden en ruimte.

Paramahamsa Vishwananda

Angst is een van de grootste struikelblokken op het pad naar Verlichting. De OM Chanting Techniek bevrijdt onze ziel om vanuit het hart in de fysieke wereld te kunnen stralen. In de OM Chanting-cirkels worden we werkelijk in staat gesteld om angst te kunnen transcenderen. Wij worden ons ervan bewust dat we lagen van ‘bepantsering’ kunnen loslaten die we gedurende vele levens hebben aangebracht.

Mahavatar Babaji