Via de livestream van Bhakti Marga kun je de Darshan, gegeven door Paramahamsa Vishwananda, volgen. Deze Darshan vindt in Shree Peetha Nilaya plaats. Shree Peetha Nilaya is het spirituele centrum van Paramahamsa Vishwananda en het ligt in Duitsland onder Koblenz. Klik HIER wanneer je deze livestream wilt volgen. Deze uitzending is alleen rechtstreeks te volgen.

Het hele jaar door reist Paramahamsa Vishwananda de wereld rond, geeft Hij Darshan en verspreidt Hij de boodschap van Bhakti. Zijn boodschap is erg eenvoudig: JUST LOVE. Zijn leven is opgedragen aan het openen van de harten van de mensen en het laten ontwaken van ons aangeboren vermogen om onvoorwaardelijk Lief te hebben. Deze Liefde is zo diep, dat Zij niet door het verstand begrepen kan worden en toch is Zij de sleutel om te worden wie wij werkelijk zijn.

Het woord Darshan is afkomstig van de Sanskriet stam: “drsh”, wat “zicht” betekent, of “het opvangen van een glimp” van Het Goddelijke. Het ontvangen van een persoonlijke zegening (Darshan) van een Gerealiseerde Meester is één van de grootste geschenken die de mensheid geschonken wordt. De Liefde die we tijdens de Darshan voelen, is niet iets dat van buitenaf komt. Het is onze eigen Goddelijkheid die Zich aan ons openbaart. Het vermogen van Paramahamsa Vishwananda bestaat eruit dat Hij het innerlijke Licht en de Liefde in onszelf kan laten ontwaken en dit is een uitgelezen kans voor ons. Het verwijdert in wezen alle beperkingen die ons ervan weerhouden dat te bereiken wat in een mensenleven mogelijk is.

De Meester draagt het Amrit, de Nectar, in Zich mee. Wat je ontvangt, alhoewel je het misschien niet waarneemt, draagt bij aan jouw vooruitgang. Wat je ontvangt, zelfs zonder het te beseffen, is het Amrit.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

 

2016-11-14-darshan-paramahamsa-vishwanandaFoto vandaag genomen tijdens

de Darshan in Shree Peetha Nilaya