Paramahamsa Vishwananda geeft vandaag en morgen Darshan in Shree Peetha Nilaya, Zijn spirituele centrum in Duitsland. Via livestream is deze en zijn veel meer Darshans die in dit centrum plaatsvinden, te volgen. Klik HIER om deze livestream te volgen. Kijk op de kalender van bhaktimarga.org om te zien wanneer Guruji Darshan in de ashram geeft.

In het weekend van 10 juni zal er een Darshan zijn voor de landen: Nederland, België en Denemarken. Schrijf je hiervoor op tijd in!

https://www.facebook.com/ParamahamsaVishwananda/videos/1164403870352422/

Het woord Darshan is afkomstig van de Sanskriet stam: “drsh”, wat “zicht” betekent, of “het opvangen van een glimp” van Het Goddelijke. Het ontvangen van een persoonlijke zegening (Darshan) van een Gerealiseerde Meester is één van de grootste geschenken die de mensheid geschonken wordt. De Liefde die we tijdens de Darshan voelen, is niet iets dat van buitenaf komt. Het is onze eigen Goddelijkheid die Zich aan ons openbaart. Het vermogen van Paramahamsa Vishwananda bestaat eruit dat Hij het innerlijke Licht en de Liefde in onszelf kan laten ontwaken en dit is een uitgelezen kans voor ons. Het verwijdert in wezen alle beperkingen die ons ervan weerhouden dat te bereiken wat in een mensenleven mogelijk is.