Swami Tulsidasananda heeft op de dag van zijn initiatie zijn Murti, Paranitya Narasimha, aan iedereen mogen tonen.  Paramahamsa Vishwananda heeft deze Murti zeven jaar geleden voor hem gematerialiseerd. Op dat moment heeft Guruji Tulsidasananda (indertijd nog Rishi) gezegd, dat hij deze Murti voor iedereen verborgen moest houden. Jarenlang was dit dan ook zijn grote geheim. Tot zijn verassing gaf Guruji hem tijdens zijn initiatie toestemming om de Murti aan iedereen te tonen.

“Ik ben zo gelukkig!!! Ik heb sinds de eerste dag iedereen het willen vertellen. Guruji materialiseerde een unieke vorm van Narasimha, Paranitya Narasimha genoemd!” 

Swami Tulsidasananda

 

Later gaf Swami Tulsidasananda in de tempel meer uitleg. Hij vertelde hoe moeilijk het was om dit grote geheim jarenlang te bewaren en hoe hem dit ‘s nachts wakker hield. Hij droomde dat bezoekers de Murti ‘s nachts konden zien en kwamen bewonderen. Toen hij met Guruji over die ‘nachtmerries’ sprak, zei Guruji dat de deva’s deze Murti ‘s nachts bezochten. Swami Tulsidasananda vertelde dat hij Paranitya Narasimha altijd in een kistje met zich mee heeft genomen op zijn reizen en hoe krachtig Hij is. Hij is ongelooflijk krachtig en dat hebben zovelen op zijn reizen mogen ervaren. Dit gebeurde op zijn reizen zonder dat de mensen zich van Zijn Murti bewust waren. Tijdens Navaratri konden we allemaal Paranitya Narasimha bewonderen en Zijn bijzondere, liefdevolle energie ervaren.

Via Facebook kun je de Paranitya Narasimha dagelijks volgen. Ontvang op die manier dagelijks Zijn Darshan.

https://www.facebook.com/652381546/posts/10155874822131547/

 

https://www.facebook.com/652381546/posts/10155874822131547/