Ervaar de diepe wijsheid van de Bhagavad Gita tijdens het komende weekend in Luttelgeest, waar Swami Aniruddha ons komt bezoeken.

Hij zal de hoofdstukken 6 t/m 12 behandelen.

Swami Aniruddha is een discipel en naaste medewerker van Paramahamsa Vishwananda, een verlicht Meester.

Paramahamsa Vishwananda heeft de Bhagavad Gita, een belangrijk Indiaas geschrift toegelicht. Zijn toelichting is opgenomen in het boek ‘Shreemad Bhagavad Gita’. De kennis van een spiritueel Meester is onbevattelijk voor het denken.

Als je het epische gedicht de ‘Mahabharata’ uit India zou willen vergelijken met een lotusbloem, dan zou je de ‘Bhagavad Gita’ de nectar kunnen noemen. Het is één van de meest hoogstaande mystieke Geschriften die er ooit zijn geweest. Ze bevat het antwoord op alle vragen en ieder probleem, dat je ooit in je leven tegen kunt komen.

Wat de Gita zo bijzonder maakt is dat het in feite een perfect beeldend verhaal is over het leven. De uitdagingen van het leven en het overwinnen van moeilijkheden voor ieder van ons  worden uitgebeeld. In essentie vertegenwoordigt zij zeer intrigerend en dramatisch de vele verschillende delen van onszelf. De grote en moedige strijder Arjuna vertegenwoordigt jou en mij, zoals we in het strijdperk van ons leven staan tussen de krachten van goed en kwaad. Heer Krishna is zijn wagenmenner en staat voor ons hoogste Zelf, of de Goddelijke Ziel in ons. Hij onthult het geheim van het leven.
‘De vragen van Arjuna en de antwoorden van Krishna onthullen de diepste kennis over het Bewustzijn en de Ziel’

Er is niets hoger dan ware Liefde. Laat Liefde jou vinden!

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is een volledig gerealiseerde, spirituele Leraar en grondlegger van Bhakti Marga, het pad van Liefde en devotie.

11 en 12 mei 2019
aanvang: 10.00 uur
Centrum Luttelgeest
Kerkstraat 2
8315AD Luttelgeest, Flevoland

Kosten voor de tweedaagse cursus: 50 euro (25 euro per dag). Het is gebruikelijk om Swami na de cursus Dakshina te geven. Dakshina is bedoeld om de balans te herstellen; je geeft dat wat je kunt missen om je dankbaarheid te uiten voor dat wat je hebt ontvangen.

gezamenlijke maaltijd (gratis)
mogelijkheid tot overnachting in Luttelgeest, neem hiervoor contact op: brigittevandenberg63@gmail.com

Informatie en registratie
info@bhaktimarga.nl
bhaktimarga.nl
of via 0646018020

Je bent welkom!