Ervaring Online Darshan met Sri Swami Paramahamsa Vishwananda (Guruji)

Jai Guru Dev – Tijdens de Online Darshan ervaar ik iets van de kosmische oneindigheid van Guruji. Stille verwondering! Het is een vorm van bewust-zijn, voorbij het denken. Een ongekend besef dringt tot me door van Guruji’s Oergrond – van alles Dat Is – van Wat (en Wie) Guruji Zelf IS. Vanuit Zijn Universele Zijnswerkelijkheid deelt Guruji Zichzelf – Wie Hij werkelijk Is – met ons, wat ik diep in mijn hart ervaar. Hoe is het mogelijk?! Mijn hart wordt, met alle obstakels die ik nog in me draag, energetisch door Guruji opgeladen, gevuld en vervuld. Deze Zijnswerkelijkheid is niet te beschrijven. Na de darshan zit ik een hele tijd energetisch – en nog in stilte – ‘na te Zijn’. De volgende dag ben ik druk op mijn werk en mediteer ik ’s avonds pas rond 21.00 uur. Weer komt iets van deze Universele Oer- en Basisenergie in mijn hart tot leven, zij het ijler, maar toch duidelijk voelbaar, alsof ik opnieuw – zij het op grotere afstand – in de darshan zit. Hoe zeer kijk ik uit naar de volgende darshan(s) en wat een oneindige zegen is het – zo ervaar ik – aan Guruji’s Online Darshan deel te mogen nemen en door Guruji Zelf hiervoor uitgenodigd te worden. Diepe dankbaarheid alom.

Govinda Das

De eerstvolgende Online Darshan voor Nederland is op 10 juni gepland. Je kunt je ongeveer 2 dagen voor deze datum aanmelden. Houd het schema in de gaten, zodra de url van het land actief (blauw) wordt, is aanmelden mogelijk. Elke donderdag is er een Openbare Darshan, waar je je via deze link voor kunt inschrijven. Je mag je maximaal 2x per maand van deze Openbare Darshan inschrijven.