‘Verslag van een druk bezoek aan de Ashram Shree Peethra Nilaya: deze magische plek waar Guru Sri Pharamahamsa Vishwananda samen met een prachtig team van Swami-leraren woont. Deze week gaven deze leraren ons onderricht in allerlei vormen van rituelen, zoals de ochtend- en avondgebeden, Araati, maar ook een Yagna, een geweldig verbazingwekkend vuurritueel. Ik kon zelfs ‘s nachts een vuurritueel vanaf mijn balkon zien.
Wow, werkelijk verbazingwekkend! Ik voel me gezegend met vier Satsangs van Guruji en twee officiële Darshans.  ✨Ook heb ik les gekregen over het Vaishnavisme. Vergeet daarbij ook niet de dagelijkse Guru Gita lezingen en een grote workshop ‘Kirtan muziek’.
En dan ‘last but not least’ werd mijn boek de Sri Guru Gita door de Meester Zelf voor mij gezegend op de laatste dag tijdens Zijn laatste Satsang in Zijn eigen tuin.
Deze hele week was werkelijk een ‘mind blowing experience’ voor mij.
Dit verblijf met de Bhakti Marga Academy met de Nederlandse en Zwitserse BM family in deze magische vallei van Maha Lakshi. Ik heb veel liefde ontvangen en voel me werkelijk gezegend.
En natuurlijk stuurden ze ons met nog meer vragen en veel huiswerk naar huis. En ik dacht dat de Spaanse taal moeilijk was…. ?
Maar de meest grappige herinnering is dat de Meester Zelf steeds binnenkwam op de momenten dat je Hem het minst verwachtte. ?✨We hielden er allemaal van om Hem met die lieve kinderen daar rond te zien rijden en te zien zwaaien naar ons. Jai Jai Gurudev.’ ☺️???

Saskia

Verder (vanuit het bestuur):

  •  is Stijn uit Nederland tot devotee geïnitieerd. Van harte gefeliciteerd!
  •  is Stijn door Guruji gezegend om OMC organisator te worden (regio Nijmegen). Hij zal binnenkort de OMC-organisator cursus gaan volgen.
  •  is ons gevraagd in deze tijd OMC aan Maha Lakshmi op te dragen
  • heeft Virakti Dasi uit Nederland aangekondigd Simply Meditation leraar te worden
  • gaf Guruji ons de opdracht vaker gezamenlijk bijeen te komen (wordt opgepakt) en de gebeden / mantra’s beter te leren (wordt opgepakt)

   Guruji loopt het restaurant binnen en geeft een kind Zijn zegen. Hari Bol!

Sri Yantra workshop