Paramahamsa Vishwananda heeft onlangs twee Bhakti Marga tempels ingewijd.

Op 1 december: Radha Krishna Giridhari tempel in Gelnhausen, Duitsland

Op 15 december: Maha Lakshmi tempel in Gahard (35), Frankrijk

Swamini Godaavari schreef op haar Facebook pagina:

“Dit is een jaar van mystieke ervaringen. Al vanaf het begin van het jaar was ik sterk verbonden met de energieën van de Goddelijke Moeder en het gaat maar door…
Ik ging naar India met de bedoeling om daar in Gujarat een kleine Maha Lakshmi privé-mandir te installeren. De murti stemde in 🙂 Maar één dag voor vertrek wilde de murti met mij mee terugkeren… ik was verrast. De energie van Durga bleef echter toch op die plaats aanwezig, omdat de plaatselijke sadhu deze energie ook voelde komen en Durga installeerde :).Ondertussen wilden enkele devotees in Frankrijk Radha Krishna in een tempel installeren, maar de handen van deze murti bleken bij aankomst gebroken te zijn. Daardoor voelde Guruji dat Maha Lakshmi daar zou komen, en toen hebben we de Maha Lakshmi-tempel op 15 december in het westen van Frankrijk ingewijd met een fantastische murti die uit de ashram kwam.

Guruji vertelde ons een prachtig verhaal over Laksmi Narayana, dat waar Zij aanwezig is, Hij ook aanwezig is, en waar Hij niet welkom is, daar blijft Zij ook niet. Een hele mooie toespraak.

Je ziet dus hoe het leven is: het Goddelijke zal altijd geven wat nodig is, ook al komt het op een andere manier. We denken aan het ene, we krijgen iets anders; we zien iets kleins en Bhagawan geeft het ons allemaal in het groot.”

Radha Krishna Giridhari tempel

Radha Krishna Giridhari tempel, Duitsland

Maha Lakshmi tempel, Frankrijk

Maha Lakshmi tempel, Frankrijk

https://www.facebook.com/bhaktimargafrance/videos/627932958011180/?v=627932958011180):