Een indrukwekkende, geweldige opening van de nieuwe Bhakti Marga tempel ‘Maha Jwala Narashima‘ in Zuid-Afrika. De nieuwe tempel, eerder bekend als Shree Vishwananda Nilaya, werd door Paramahamsa Sri Swami Vishwananda Zelf op traditionele wijze ingewijd. In het midden van de tempel staat Narasimha in de vorm van Maha Vishnu. Links van Hem staan Krishna en Radhe.

“Tijdens de grote opening van de Maha Jvala Narasimha Temple -Zuid-Afrika, Sri Giridhari (de persoonlijke deity van Paramahamsa Vishwananda), huilde uit liefde voor Zijn devotees❤”

Een bericht dat op de Facebook-pagina van Swamini Vishwapratibha verscheen.

We delen een aantal foto’s van deze prachtige inauguratie. Wanneer je bij de opening van de Bhutabhrteshwarnath tempel in Springen bent geweest, zul je de dans en andere rituelen herkennen. Ook herkende een aantal van ons een overeenkomst in de openings-processie, waarbij de deities in een rivier gewassen behoren te worden. Zowel in Springen, als in Zuid-Afrika was er geen rivier in de buurt en juist die avond regende het tijdens de processie pijpenstelen. Je zou kunnen zeggen dat Guruji opnieuw de regen naar de deities bracht. Jai Gurudev!

[soliloquy id=”10673″]