3 oktober 2016

Indrukken van deze inwijding: Paramahamsa Vishwananda heeft de murti een traditionele inwijding ‘Prana Pratishtha‘ gegeven. Hierbij werd de murti van Shirdi Sai Baba geïnstalleerd en tot leven wordt gebracht. Het ritueel werd door devotionele muziek begeleid. Het vond in de prachtige omgeving van het spirituele centrum ‘Shree Peetha Nilaya’ plaats. Italiaanse devotees hebben de afgelopen 5 weken aan de nieuwe tempel voor Shirdi Sai gebouwd. Op verzoek van Paramahamsa Vishwananda werd op iedere steen Om Namo Narayana geschreven. Guruji heeft in augustus de eerste steen gelegd. In de Bhakti Marga album van Flickr zijn meer foto’s van deze inwijding te bekijken.

Shirdi Sai Baba brak alle barrières die religies in zich hebben en door mensen bedacht zijn af. Hij is een groot voorbeeld en een groot Heilige. Hij gaf en geeft nog steeds zoveel aan mensen.

Paramahamsa Vishwananda

Guruji nodigde vandaag devotees uit in de tempel plaats te nemen en in gesprek met Shirdi Sai te gaan. “You can hug Him, talk to Him, but don’t sleep there or sit on Him!”

[soliloquy id=”4406″]